arkadaşlar perşembe ilk defa turna denicem bunun için bir sürü kaşık silikon sahte aldım bide kendim silikon yapayım dedim bi kaç tane kuyruk sallayabilen balıkımsı şeyler yaptım sizce şekil ve renk nasıl olmalı bu yaptıklarımın çalışma şansı varmı ? tavsiyeleriniz nelerdir.
Hadi bakalım, rastgelsin. Kendi yaptığın sahteyle yakalamanın zevki başka olsa gerek. Sonuçları bekliyorum senden.
iyi geceler umarım işe yarar şeyler çıkıyodur . renk için yazıcı mürekkebi kullanıyorum daha tam çözemedim güzel renkler çıkcak gibi alt tarafı üç renk ama denk getirmek biraz zor oluyo. buda yeni yaptığım (bozuk çıkanları koymuyorum hihi )
"Fırıncının hakkını fırıncıya ver, bir ekmekte üste ver." İnşallah işe yarar, gönlünce avlara rastgelsin.
çarşamba sabahı büyük hevesle yola çıktım ve ava açıldığını duyduğum gölbaşına gittim ama daha sıkı kapatıldığını gördüm .turna başka nerde vardır nasıl gideriz bilmiyoruz çıktık yola ulubat gölünü bulduk çok güzel yer ama daha arabadan inerken başladı sağnak ilk seferiçin çok kısmetsizdim inşallah daha güzel bi günde tekrar denicem turnayı ve silikonlarımı . kıyıda yüzüşlerine baktım benim beklediğimden çok daha güzel yüzüyolar video eklicem bi ara.
Sen yine sabırlısın denemek için, ben bekleyemeyip evde leğeni doldurmuştum çoktan. Videoyu fazla erteleme, bekliyorum. Bir dahaki sefere avın istediğin gibi geçer inşallah.