Turna için en ideal göletler?

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında Özkan KILIÇARSLAN tarafından paylaşıldı.

1. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Arkadaşlar merhaba bu hafta Balıkesir'den misafirim geldi allah nasip ederse onu pazartesi turna avına götürmek istiyorum ancak avlakların son durumu hakkında hiçbir bilgim yok. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler..............

2. baskentli1

baskentli1 İsmaiL

Favori Kamış:
    En ucuzu :)
    Favori Makine:
    Honda CBR 600F :)
    En İyi Avı:
    Turna 9,5 KG
    ÇANILI: Sular çekilmiş bolca kadife var ama hepsi ufak ufak,Turnaya pek rastlanmadı haftalardır bir iki tane onlarda limit altı.

KAPULUKAYA-KÖPRÜ KÖY-KESİKKÖPRÜ: Malum buralar önceden meraydı ama son haftalar da (raporlardanda görebilirsin) ses yok.
    Ancak botum ve motorum strike-prom var kombinasyon tamam dersen,Kesikköprüyü aşağılarına doğru araç ulaşımının zor olduğu kesimler de taraman da fayda var.

MOGAN: Milattan önce Turna olduğu varsayılan bu avlağımız da sadece ve sadece 10-15 cm Kadife ve Sazan var. Ama gitmeni tavsiye etmem cry cry Geçen akşam gittim bi olta sallayım dedim sazan ve kadife ama küçük ve işin ilginç tarafı ben onları bıraktım diye şov yaptığını düşünen katliamcılar bir sürü laf söyledi banghead

Kardeş benim bildiğim buralar vardı işte idk

3. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Çok teşekkür ederim sanırım kurtboğazını ve akyar barajını deneyeceğim tekrar görüşmek üzere... Bu arada limit altı balıklar için nice şovlara :)

4. Bozok_tr

Bozok_tr Osman

Özkan Kardeşim Merhabalar. irili ufaklı sazan balığı yakalamak istiyorsan Kurtboğazı barajını geçince sola DSİ'nin bir göleti var. Yolu tam olarak Google ile de görebilirsin. Turna sadece Kesikköprü barajından motorlu tekne ile ileriye doğru en az orta hızda 20-25 Dakika gittiğinde su çok berrak olduğu yerde turnayı bulabilirsin. Kurtboğazı barajında sadece Amerikan Levreği dedikleri balık olduğu söyleniyor ama henüz bir tane bile gölün her iki tarafında ve değişik yerlerde at-çek ile bir tık bile yapamadım.

5. Özkan KILIÇARSLAN

Özkan KILIÇARSLAN Özkan

Favori Kamış:
    OKUMA Fina Pro 1,80
    Favori Makine:
    Daiwa Strikeforce
    En İyi Avı:
    3,5 Kg Tatlı su poşeti
    Teşekkür ederim bilgi için eğer gidersem dönüşte mutlaka haber veririm