merhaba arkadaşlarım ağbeylerim. aranıza yeni katıldım çok faydalı bilgiler var. inşallah payaşımda bi katkıkm olur... sizden bi yardım bekliyorum ben şimdiye kadar hep sazan avı yapıyordum. turna avına gitmeye karar verdim. turna için albastar ın 503 adlı kaşığını duydum. fakat bu kaşık 1 numara. yani bu kaşık boyu turnaya olurmu. kaç numara kaşık kullanmalıyım. sizin favorileriniz varsa yazarsanız sevinirim... şimdiden çok teşekürler.. saygılar
503 desenli kaşık No:1 19.3 gram ve kıyıdan işini görür. Daha büyük numarasını da duymadım. Bir de linktekini (510) incele. Boy ve ağırlıkları resimde yazıyor. 1-2 numaraları dene derim. Gidince bir de rapor yazmayı unutma. Hadi rastgele... http://www.hepsiburada.com/510-alba-turna-kasik/ProductDetails.aspx?productId=sporksks510&categoryId=1308203#tablnk
turna için farketmez kardeşim kaşık yada sasi. sadece tek kaşığa bağlanma elindeki tüm malzemeni dene hangisinden verim alırsan onu ordaki avlakta kullan .ben bunu alba toby kaşıkla aldım.lüfer kaşığı.