TURNA İÇİN MOSCA MARKA İTALYAN 5 NO MEPS KULLANAN VAR MI? (ÖZELLİKLE BURSA İÇİN))

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında ercan1977 tarafından paylaşıldı.

1. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    DAM ON-LINEAR tele spin 30
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Değerli balıkavınet üyeleri merhaba.Turna avı için , Mosca marka , italyan malı 5 no gümüş hologram'lı meps kullanan arkadaşlardan tavsiyelerini bekliyorum.Bir de , turna avında ister kaşık olsun , isterse meps olsun , sahtenin halkasına , turna ürkmesin diye 2 adet kilitli fırdöndü takıp , onları da turuncu orlon veya yün ip ile kamuflaj yaparak randıman alınıyormuş.Bugüne kadar göndermiş olduğunuz değerli tecrübelerinizin devamını , büyük bir sabırsızlıkla bekliyorum.Herşey gönlünüzce olsun inşaallah.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

2. baskentli19

baskentli19 İSMAİL

Ercan bey iyi geceler tabiki kaliteli malzemelerin etkisi var ama malzemeden çok bence balığı nasip tutar.Birde azim,heleki bu mevsimde ben Ankara için konuşayım tutarsa tamamen şans tutar.

3. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    İsmail Bey merhaba.İlgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim.Değerli yorumlarınız bizlere ışık tutacaktır inşaallah.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Herşey gönlünüzce olsun.Bursa'dan Ankara'lı İsmail Bey'e kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA

4. Dalgıç837

Dalgıç837 Ergiz Esen

Favori Kamış:
    Sportex SeaStar 2,70 80-100 atarlı
    Favori Makine:
    Penn Sargus 3000
    En İyi Avı:
    Sudak 92 cm 8,5 kg
    Ercan merhaba

Mosca mepse baktım, bence çalışır. biraz hızlı çekersen ince otlara da takılmazsın. Üçlü kancanın halkasına kancayı 3 cm geçecek kadar uzunlukta kırmızı orlan bağlayabilirsin, halkayı kapatmak için değil de turnaya saldırma noktası vermek için etkili olabilir. Turna bu mevsimde agresif olduğundan halkadan falan ürkmez merak etme.

Rasgele

5. 35ceyhan35

35ceyhan35 KARŞIYAKA

merhaba ankarada avlanmak nasıp olmadı ama kulagıma gelen duyumlar ve orda avlanan kısılerın soyledeklerıne gore bu mevsımde ısınız zor olacak

6. ercan1977

ercan1977 Ercan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    SHIMANO jhx 4000F
    En İyi Avı:
    Palamut 2 kg
    Ergiz Abi merhaba.İlgi ve alakanız için çok çok teşekkür ederim.İşe yarayacak kaliteli bilgiler vermişsiniz.Fikir fikirden üstünden üstündür diye boşuna dememişler.Mutlu , huzurlu , bereketli , başarılarla ve extra trofe balıklarla dolu , sağlıklı bir hayat dilerim.Bursa'dan kucak dolusu selâmlar...ERCAN 1977 BURSA