Arkadaşlar kıyıdan at çek yapıcam uzak mesafeye atabilmem lazım Nasıl bir sahte almalıyım ayrıca silikon sahteler nasıl sizce ?
Bence savagear soft4play 13cm'liklerine uygun bi jighead le çok avcı bir takım hem aksiyonu güzel hemde atış erimi jigheadle fazla miktarda artıyor.Yada sahte olarak spro,strike pronun crankie bass serisi olabilir.
selamlar ben de spin avciligina bu yil basladim ve pek cok sahteyi golde biraktim )) o yuzden son iki haftadir su ustu sahtelere egildim. rapalanin skitter popperini kullaniyorum. yaklasik 3-4 mt derinlik olan sudan da balik atladi 20 cmlik sudan da. henuz acemlikten baliklari alamadim ancak son bir haftada 4 kez bu sahteye saldiri oldu. hem aksiyon vermesi cok kolay hem de atim mesafesi 40-50 metre civari. Ayrica Utku beyin de dedigi savage gear super avci. tek sorun iki uc saldirida deforme oluyor
Bu konuda iki ayrı başlıkla anlattım sevgili delikanlı. Sahteler ve kaşıklar,yakında silikon sahteleride anlatacağım resimleriyle. İstersen bir ara oku resimlere bak sonrada bana sorarsan keyfle tekrar anlatırım. Sevgiler
Serhat Bey Selamlar, Bende de rapala skitter pop var. Özellikle ilişkenlerin çok olduğu bölgeler için almıştım. Ancak bir türlü balıkları kandırmayı başaramadım bu sahte ile. Aceba aksiyon olayı mı farklı. Sizi nasıl bir aksiyon veriyorsunuz bu sahteye. Ben genelde kısa ve ani çekişler ile çekiyorum. WTD vs. gibi bir aksiyon vermedim şu ana kadar.
Okan bey selamlar ben genellikle kamisin ucunu yere yatirip sert kamis hareketi ile iki kez aksiyon verdirip 20-30 sn duruyorum oylece. sonra yine iki kez aksiyon. zaten rapala kendiliginden baloncuk yapiyor nerdeyse. bendeki modek ustu mavi alti turuncu olan. 7 cmlik. dedigim gibi daha turna tutamadim ama 4 kez atak oldu. bu hafta kismetse tutacagim saldiri aninda tam olarak ne yapmam lazim onu beceremiyorum aksiyona devam mi beklemek mi vs. bi de ben kiyidan direkt sazliklara paralel atiyorum.
Teşekkürler Serhat Bey, ben de genellikle hızlı ve ani bir çekişin ardından 3-4 sn. çok yavaş çekiyorum sonra aniden yeniden su sıçratarak çekiyorum. Sizin kadar uzun süre beklemiyorum ben. Bendeki model de 9 cm MU rengi.