Merhaba arkadaşlar turna için sahte balık önerilerinizi almak istiyorum . Bir arkadaşım türkiyede izine gelirken ona sipariş vereceğim kullanıp verim aldığınız yada verim alabileceğimi düşündüğünüz sahteleri paylaşırsanız sevinirim .
sevgili şenol ilk aklına gelecek olan bulundugun bölgede turna hangi türlere saldırıyor ve bu türlerin imitasyonları..renkleri vs.. olsun.. o suda kızılkanatmı var? vs.. ama genlede sarı ve kırmızı ilaveten turuncu turna için hakim renklerdir.. birde kendi yavrusuna saldırdıgı için turna yavrusu benzeri iş yapar.. ama bunuda turnanın yavrulama, yavruların 5-10 cm boya gelmesi dönemlerini bileceksin.. o dönemlerde daha iyi iş yapar .. astana bölgesinde turna ne zaman yumurta atar ? bundan çıkan yavrular kaç ayda 5-10 cm boya gelir? gibi..
Suda kızılkanat , levrek ve rusca yorş diye geçiyor ama türkçe nasıl bilmiyorum bu balıklar var strike pro diye heryerde görmekten artık strike pro düşünmeye başladım bende . Yors ingilizcesi Ruff diye geçiyor türkçe ne demek bulamadım İşte bu balık :
storm un turuncu renkte perch silikon sahteleri var. http://www.avmarketi.com/asp/product/4704/Storm-silikon-balik-SWSB04 muvaffak abinin belirttiği gibi turuncu renkte olanından al derim. Bir pakette 3 tane var fiyatıda uygun.