Turna için sahte tavsiyesi

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında burakdoğa tarafından paylaşıldı.

1. burakdoğa

burakdoğa önder

En İyi Avı:
    levrek 1.680 gr
    Merhaba değerli dostlar...uzun yıllar deniz avcılığından sonra işim gereği Ankaradayım....Deniz avcılığında tecrübem var...Ancak Tatlısu su avında yeni sayılırım ve turna ve levrek avına ilgi duyuyorum....Elimde deniz avcılığı için değişik sahte yemler mevcut...Buraya geldiğim zaman malzemeciler değişik yem alternatifleri sundular...Ama ticari kaygılarından dolayı güvenim pek kalmadı:( Turna sezonun açılışıyla birlikte bende yakın zamanda Ankara civarında turna avına gitmek istiyorum.. Bana sahte yem ve kaşık konusunda yardımlarınız olursa memnun olurum....teşekkürler...

2. sancak114

sancak114 Atilla KORKMAZ

Favori Kamış:
    Okuma SalinaIII - Shimano Scimatar
    Favori Makine:
    Okuma SalinaIII16000 - Shimano Stradic 3000SFD
    En İyi Avı:
    Levrek 6350gr sene2002 :)
    Genelde deniz için kullandıklarınız iş yapar,mevcut sahtelerin fotoğraflarını paylaşırsanız yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.İyi günler rastgelsin.

3. köroğlu

köroğlu ZAFER HASAN

Favori Kamış:
    270cm DAM Effzett Spin
    Favori Makine:
    Shımano Gatana
    En İyi Avı:
    Turna 5.350 kğ
    :)

kaşıkta marka olarak clıo 3/4 == sahte balıkta rapala x-rap silver modellini tavsiye ederim.

4. MustafaKaya

MustafaKaya Mustafa Kaya

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 mt-Cormoran 1.60 mt
    Favori Makine:
    Shimano Exage 2500 FC
    En İyi Avı:
    60 cm Turna :) kilosunu bilmiyorum
    Genelde benim kullandıklarım silikon sahteler, özellikle başı kırmızı gövdesi beyaz, meps ve rapala shad rap ve x rap muadilleri rastgelsin

5. timuçin

timuçin Timuçin

Favori Kamış:
    Okuma luremania
    Favori Makine:
    Shimano catana
    En İyi Avı:
    Kalkan...
    Merhaba,
    Pazar günü ilk turnamı deniz için alıp hiç kullanmadığım kendo haryu 16 renk kodlu sahteyle yakaladım, hem de 2. Atışımda. Sanırım deniz için kullandığımız rapalalar işe yarıyor. 45 cm lik bir turnaydı...

6. burakdoğa

burakdoğa önder

En İyi Avı:
    levrek 1.680 gr
    sancak114 Genelde deniz için kullandıklarınız iş yapar,mevcut sahtelerin fotoğraflarını paylaşırsanız yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.İyi günler rastgelsin.
    çok teşekkür ederim paylaşımınız için...
    köroğlu kaşıkta marka olarak clıo 3/4 == sahte balıkta rapala x-rap silver modellini tavsiye ederim.
    çok teşekkürler...
    MustafaKaya Genelde benim kullandıklarım silikon sahteler, özellikle başı kırmızı gövdesi beyaz, meps ve rapala shad rap ve x rap muadilleri rastgelsin
    çok teşekkür ederim....
    timuçin Merhaba,
    Pazar günü ilk turnamı deniz için alıp hiç kullanmadığım kendo haryu 16 renk kodlu sahteyle yakaladım, hem de 2. Atışımda. Sanırım deniz için kullandığımız rapalalar işe yarıyor. 45 cm lik bir turnaydı...
    çok teşekkürler...