Merhaba değerli dostlar...uzun yıllar deniz avcılığından sonra işim gereği Ankaradayım....Deniz avcılığında tecrübem var...Ancak Tatlısu su avında yeni sayılırım ve turna ve levrek avına ilgi duyuyorum....Elimde deniz avcılığı için değişik sahte yemler mevcut...Buraya geldiğim zaman malzemeciler değişik yem alternatifleri sundular...Ama ticari kaygılarından dolayı güvenim pek kalmadı Turna sezonun açılışıyla birlikte bende yakın zamanda Ankara civarında turna avına gitmek istiyorum.. Bana sahte yem ve kaşık konusunda yardımlarınız olursa memnun olurum....teşekkürler...
Genelde deniz için kullandıklarınız iş yapar,mevcut sahtelerin fotoğraflarını paylaşırsanız yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.İyi günler rastgelsin.
Genelde benim kullandıklarım silikon sahteler, özellikle başı kırmızı gövdesi beyaz, meps ve rapala shad rap ve x rap muadilleri rastgelsin
Merhaba, Pazar günü ilk turnamı deniz için alıp hiç kullanmadığım kendo haryu 16 renk kodlu sahteyle yakaladım, hem de 2. Atışımda. Sanırım deniz için kullandığımız rapalalar işe yarıyor. 45 cm lik bir turnaydı...
sancak114 Genelde deniz için kullandıklarınız iş yapar,mevcut sahtelerin fotoğraflarını paylaşırsanız yardımcı olacak arkadaşlar mutlaka çıkacaktır.İyi günler rastgelsin. çok teşekkür ederim paylaşımınız için... köroğlu kaşıkta marka olarak clıo 3/4 == sahte balıkta rapala x-rap silver modellini tavsiye ederim. çok teşekkürler... MustafaKaya Genelde benim kullandıklarım silikon sahteler, özellikle başı kırmızı gövdesi beyaz, meps ve rapala shad rap ve x rap muadilleri rastgelsin çok teşekkür ederim.... timuçin Merhaba, Pazar günü ilk turnamı deniz için alıp hiç kullanmadığım kendo haryu 16 renk kodlu sahteyle yakaladım, hem de 2. Atışımda. Sanırım deniz için kullandığımız rapalalar işe yarıyor. 45 cm lik bir turnaydı... çok teşekkürler...