Selam abicim yardımcı olmak isterdim ama şamandıralı olta bana göre değil çünkü atçekte konsantirasyon gelirken yemin en ufak haraketi balığın en ufak vuruşunu elimde hisetmem lazım rastgele
öncelikle merhaba pazar günü hüseyin abim ile konuşurken aslında karadan avlanmak için agır zargana toplarının olup olmayacagı üzerinde epey konuştuk sayılırv turna için alt bağlantı olarak 1,5 metrelik bir pay bırakılarak rapala bağlanılabilir at çekte karadan attıgın için en azından dip otlara takmamış olursun
Selam melih abicim doğru söylüyosun abi ama benim tarzım değil abi ben adrenalin peşindeyim oturduğun yerden av şimdilik bana uymuyor abicim
..... turna için şamandıralı olta yaparken ayarlı bir mantarı misinaya geçir mantarın altına 15 gr. lık bir kurşun tak ,kurşundan sonra misinaya çelik tel tak telin ucuna 3 lü iğne tak al sana takım.eğer biliyorsan stoper ve mantarı kullan daha kolay uzak mesafrye atarsın (malzeme almaya gittiğinde sorsan sana gösterirler);
Benim kullandığım yöntem. Yanlız ben makara ile değilde düz kamış ile avlıyorum. Şamandırayı batırıp götürmesini görmek benim için ayrı bir zevk