Akşam üstü izzet ve muratla telefonlaştıktan sonra kayınbiraderimi de alarak saat 5 sularında meraya iniş yaptım. Aklımda en son levreği aldığım noktada yani burun tarafında atmak vardı, murat gelemedi ama izzet geldi ve atmaya başladık. bulunduğum yere göre nerdeyse 280 derecelik açıyla tarama yaptım. Yaklaşık 3-4 sahte değiştirdim sadece bir kere vuruş aldım ve gün batımını kaybetmemek için izzete her zamanki noktayı önerdim . Onay çıkınca beraberce yeniden iskele civarına konuşlandık. Saat 17.30 civarı ilk vuruşu aldıktan sonra 17.33 de ilk turna yakalandı. Benden 2 atış sonra İzzet de bir turna aldı. Daha sonra saat 18.30 a kadar 4 turna daha aldık. Bu arada sınavdan çıkan Mehmet kardeşimiz de bize katıldı. Saat 18.00 den sonra İzzet en az 70 cm lik bir levreğin takip ettiğini fakat boş bulunup sahteyi durdurmadan transit su yüzüne çektiğini söyleyince son kozumu oynayıp Rapala Husky Jerk (kırmızı kafa-sarı fosfor sırt) atmaya başladım , fakat onunlada 4.Turnamı yakaladım. Toplamda 4 benden 2 de izzetten 6 turna ile gün kapanmış oldu. Ben 18.33 de 4. Turnamdan sonra direk takımı topladım ve izzette ve Mehmet'e bol şanslar dileyip ayrıldım. Daha sonra bilinçaltımda izzetin gördüğü levrek kalmış olacakki cepten izzeti arayarak bir son durum alayım dedim ama maalesef başkaca birşey olmamış. En sonuncu hariç tüm turnalar kırmızı kafa sahte ile yakalanmıştır. Benim yakaladıklarım herzaman olduğu gibi sürdürebilir balıkçılık adına denize iade edilmiştir. Yaralı vardır, çok şükür ölü yoktur. [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG] [/IMG]
selam mert: evet sen gitdikten sonra baya takıldık mehmet ile karşıya felan geçtik ama bişi alamadık hayırlısı olsun. fotoğraflar güzel olmuş hoşçakal...
mert abi sen olmasan biz balık yüzü göremeyeceğiz yaa baya kıpırtılar başladı su üstünde sen gittikten sonra su yüzünde abi ama malum balık turna mekanı taradık ama alamadık fotoğraflar çok güzel abi rastgele
Abi harbiden medeni avcılığınız için tebrikler. Öte yandan kırmızı ayakkabılarınıza ben de imrendim Ucunda fener mi var?
dünde gidemedim abi yağmur dan dolayı,ben gideyim bir yokluyayım palm beach novapark açınca ha deyince kapatamıyorumda normalinde bu saatlerde tam mekanda olmam lazımdı benim