Herkese Merhabalar Arkadaşlar bu aralar spin at çek avcılığına merak sardım Bunun için gerek kamış gerek makine gerekse sahte yem araştırması içindeyim Sizlerden ricam Turna Levrek Alabalık Lüfer Gibi balıkalrın Spin avlarında kullanabileceğim Mepss Sasi Kaşık Modelleri ve boylarından hangilerini tavsiye dersiniz Tabi bütçeyi çok zorlamadan ve fazla uçmadan Siz değerli üyelerin tavsiyelerine şiddetle ihtiyacım var Yorunlarınız için şimdiden teşekkürler
Mustafa, hiç sahteler konusu altındaki tonlarca mesaja bakma şansın oldu mu? http://www.balikavi.net/forum/forumdisplay.php?f=7
Hangi sahte hangi balık için kullanılır ebatı rengi nasıl olur bu konularda yeni olduğum ve anlamadığım için sordum sağolasın çok yardımcı oldun bayağı açıklayıcı bir bilgi verdin teşekkürler
sevgili mustafa, yeni edindiğim ve bugün ilk kez kullandığım ''cormoran bull fıghter 2.40'' kamışı rahatlıkla önerebilirim. hem hafif sahtelerde, hemde kaşıklarda oldukça iyi performans gösterdi. 10-30 aksiyona sahip olmasına ragmen, hafif sahtelerde ve 38 gram kaşıklarda bile hiç zorlanmadım. 15-25 gram arası performansı ise gayet güzeldi. yarı carbon yarı fiber malzemeden üretilmiş olması sebebiyle, tatlı ve yormayan bir yumuşaklığa sahip. turna ve levrek avlarında rahatlıkla kullanabilirsin diye düşünüyorum alabalık ise çok farklı bir katagori, tamamen farklı boy ve atarlarda ekipman isteyen bir branş. böyle bir ekipmanım olmadığı için bir tavsiyede bulunamayacağım. makina ise; benim denediğim, kullandığım ve beyendiğim ürünler, daiwa crossfire 30, remixon rainbow 30, okuma flame 30, ryobi ecusima 30 olarak sıralayabilirim. rastgelsin....
Teşekkürler Sayın Ercan Kardeşim öncelikle Gösterdiğin bu ince nezaket ve değerli tavsiyelerin için çok teşekkür ederim Ayrıca vermiş olduğum zahmet içinde kusura bakma Bu değerli tavsiyelerin benim için çok önemli Hemde sitede benim gibi spin at çek avcılığına başlayanlar için bulunmaz bilgi bankası niteliğinde Sitede tutulan o güzel turna ve levrekleri gördükçe bende spin at çek avına merak saldım Ama dediğim gibi gerçekten bu konuda cahilim mazur gör siz değerli üyelerden bir şeyler öğrenip bu konuda hem kendimi geliştirmeye hemde cebimizi yakmadan nasıl iyi bir takım oluştururum onun araştırması içindeyim Tekrar kusura bakma değerli vaktini ayırdığın içinde teşekkürler sağlıcakla kal
rica ederim, ne zahmeti. yardımcı olabilirsem ne mutlu bana bende çok eski sayılmam spin avcılığında ama oldukça heves ettim bu iş için. çok derin bir sevdaya düşmek üzeresiniz, haberiniz olsun
Evet bu sevda dediğiniz gibi çok derin olmalı Çünki güzel bir turna veya levrek çektiğini düşünmek bile insana heyecan verici size aynen katılıyorum Tekrar teşekkürler
musatafa bey saygılar diliyorum ben yazınızı ve sorunuzu yeni okudum lakin aslında çok kapsamlı bir soru sormuşsunuz bu sorunuzun cevabını balık malzemeleri satan sitelerden balığın cinsini yazarak veya işaretleyerek rahatlıkla bulabilirsiniz saygılarımla
Alper Bey bir mukabele saygı sevgi bizden efendim Aslında dediğiniz doğru fakat bir başka yönden şöyle bir sıkıntısı var ticaret amaçlı siteler biliyorsunuz ellerinde stoklarında çok olan veya kar marjı yüksek ürünleri tavsiye etmekte Bende bu ekipmanı kurarken hem siz değerli üyelerimiz tarafından denenmiş tecrube edilmiş malzemelerden hemde en az bütçe ile yapmak için siz dostların tavsiyelerine ihtiyaç duydum Fakat yinede değerli vaktinizi bana ayırdığınız ve bu ince düşünceniz için teşekkür ederim Sağlıcakla kalın
Mustafa bey, Levrek sahteleri için http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=31287 bakabilirisniz .
Murat Bey gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler Zahmet veriyorum farkındayım ama kusura bakmayın Dediğim gibi spin balık avında gerçekten bilgim az siz dostların tavsiyelerinden yararlanmak istedim Tekrar teşekkürler
Siz degerLi abiLerimin yorumLarı benim İçin ALtın degerinde Hepinize Kucak Dolusu SevgiLer ve teşekkürLer...
slm mustafa abicim benim forumda açtığım konu var aradan turna kaşıkları rapalaları görebilirsin balıkçı nın stres atma odası
Mehmet denemeden bilemeyiz, ben senin yerinde olsam denerim , ben aldım İstanbul'da deniyorum ama bir sonuç yok