Turna- Lüfer için spin makine?

Konu, 'Makineler' kısmında Ferhat Acar tarafından paylaşıldı.

1. Ferhat Acar

Ferhat Acar Ferhat

2. GRAFTT

GRAFTT Hikmet Soydaş

Okumayı direk ele derim. Bende senin gibi lk etapta Avenger 30B diye ayılıp bayılıyordum. mağazada elime alır almaz bumu o makina diyip bir anda soğudum. Shimano Catana tercih edebilirsiniz, fakat önden kalamalı olsa spin için daha uygun olacaktır. Alternatif olarak Daiwa markasından Regal ve Crossfire 3000 modellerini öneririm.

Crossfire 3000 bende var, 4 adette Regal modeli arkadaşlarımda var güzel makinalardır.

http://www.remixon.com/daiwa-crossfire-3000-3-bi-olta-makinesi-1969

http://www.remixon.com/balik-av-malzemeleri-1/daiwa-regal-3000-5ia-olta-makinesi-295/

3. Ferhat Acar

Ferhat Acar Ferhat

4. Furkankaplan

Furkankaplan Furkan Kaplan

Shimano alıcaksan pahalı olanlarından alıcaksın düşük fiyatlı olanları genelde sorunlu. Ryobi Ecusima 4000vi çok güzel bi makine bak derim.

5. oguzhansukur

oguzhansukur oğuzhan

6. skoylu

skoylu Serdar KÖYLÜ

Favori Kamış:
    Olta, başkası olmaz..
    En İyi Avı:
    Büyük beyaz; 7 mt. Güney Afrika Açıkları..

En iyi shimano, olmayan shimano'dur...

Bu iddia, tartışılabilir, hele ki cebinde bolca para varsa. Ama kısıtlı bir bütçen varsa, emin ol her halukarda doğru çıkacaktır.

Peki tavsiye? Lüfer nere, Turna nere? İkisinde de yüz güldürecek bir makine diyorsan, ben bilmiyorum şahsen. İkisi çok farklı tarzlar, aynı makineyle idare etmek olası değil.

Hoş, bir sürü tavsiye gelecektir. Sorun olmaz, alırsın birisini... Nasılsa, balıktan dönünce kabahati "Balık yoktu" diyerek yükleyebileceğin, hiç itiraz edemeyecek sessiz sedasız balıklar var ortada.

7. Ferhat Acar

Ferhat Acar Ferhat

Yorumlarınız için teşekkür ederim :) Belli bir süre cevap gelmeyince catana 4000 siparişini verdim. Malum daha yeni başladığım için zamanla farklı makinelerde alma durumum olacak. Biyerden başlamak gerek :)