Video açıklamasında dendiği gibi, "Turna balığı'nın saldırmadığı tek şey var oda benim oltadaki yem " http://www.youtube.com/watch?v=huP-OAcfW38
chrome son günlerde yayınladığı güncellemeler sonucu bir çok bilgisayarda flash problemi yaşanmakta. bir süre diğer tarayıcıları deneyebilirsiniz.
aynı linki sırasıyla internet explorer, firefox, ve google chrome deneyebilirsiniz. ve tarayıcılarınızı uptade ve windows yada kullandığınız işletim sisteminide uptade ederek birde deneyiniz.
Vaaayy arkadaş resmen aldı gitti yavru ördeği yav videoyu çeken kişide ne kadar şanslı ki böyle bir doğa olayını görüntüleme fırsatını yakalamış güzel paylaşım teşekkürler... Umarım birdahaki sefere turna senin oltandaki yemede saldırır Erkin
Yok Ersin yok.. Ben artık vazgeçtim bu turna sevdasından. Pes ettim.Sezon açıldığından beri neredeyse gün aşırı sabahın köründe uyandım ve avlağa gittim, sistematik olarak elimdeki bütün sahteleri, bütün tekniklerle tek tek denedim. Ne söğüt dibi kaldı, ne sazlık dibi, ne de ot dibi.. Bütün avlağı onlarca kez gezdim yok yok yok.... Artık en iyi yaptığım işi, kasna avcılığı yapıyorum ve turna için anca videolarla yetiniyorum... #direnerkin
Birazda kısmet bu işler be Erkin, bazen saatlerce uğraşırsın peşinde olduğun balık birtürlü gelmez oltana, bazende maksat spor olsun diye sallarsın oltanı suya hatta pek özenli davranmazsın bile ama bir bakmışsın hayalini kurduğun balık ellerinde hemde hiç beklemediğin halde Belkide senin avlandığın merada turna avı için gerekli olan parametreler daha tamamlanmamıştır, gerekli şartlar daha oluşmamıştır belki idk Pes etme bence kasnaya atmadan önce birkaç deneme yapabilirsin yine turnayada, çabalarının mükafatını elbet alırsın birgün... #direnerkin rastgele arkadaşım reeling hooked
Eşime izlettirdim Bana hep" Balıkları boşuna yakalıyorsunuz, yazık değil mi" diyordu Şimdi de ben " Hayatım, yavru ördeğin intikamını almaya gidiyorum" diyorum
Erkin bıkma bu iş inatla oluyor. Ben 4 yıldır gidiyorum bu yıl tat vermeye başladı. Sana en önemli tavsiyem turna avı için kesinlikle bot alman olacak, zira turna hep sazların önünde bekliyor kıyıdan o bölge taranamıyor mecburen bot gerekiyor. Ankarada çok büyük avlaklar var kıyıdan gezmek imkansız ama bot ile hızlı hızlı avlağı tarıyorsun. Birgün iri bir turna tutarsan çekerken kafa atmaya başlarsa Erkin bir daha istesende bırakamazsın.
Etkileyici bir video. Sonu dramatik bitti, biraz da üzdü açıkçası. Anneye en yakın yavruyu kapması, annenin çırpınışı...
Ördek sahtesi de yaparlar demiştim, gerçekten yapmışlar . Bu işe yarar mı acaba? Denge sorunu olur sanki..
bi yaşıma daha girdim Bu arada gerçekten banyo ördeği şaka maka ördek olan meralarda sahte ördek gayet mantıklı gelmeye başladı