Allah bütün avcılara 1:07'deki anı yaşatsın... Baştan sona 720p kalitede ve dikkatle izleyin derim reeling http://www.youtube.com/watch?v=XhDCWfIrws8
Harika video. Teşekkürler . Gözümle görerek ben de bir kaç turna avlamıştım. O yüzden videoyu izlerken o anı tekrar yaşar gibi oldum.
Süper. Benzer bir deneyim yaşamıştım turna ile, kaşık kullanıyordum ve kamışın dibinde sudan çıkarken atladı, kaşığa yapışıp bir an kaldı sonra kurtuldu. Popperi seneye ilkbaharda kullanacağım. Rasgele
Sevgili Erkin Başlığı okuyunca son zamanlarda peşine düştüğüm ve inanmakta zorluk çektiğim turna yayılımı ile ilgili sandımdı.Hakikatende en azından benim yaşadığım yerlerde,işte videonda görülen sahneleri yaşyabiliyoruz. Su üstü WTD yaparak o kadar çok turna yakalayabildimki.Ancak bunları belgesel çekimleri olarak hıfzettiğimizden yayınlamadım. Hatta bir keresinde wtd yaparken aynen senin tabirinle turma adeta patlattı mücadele esnasında sahteyi fılattı ağzından,ancak geri kaçmadı tekrar saldırdı hemde su üstünden atlayarak ve bu kere sağlam yakalandı ve tarafımdan salındı. Kullandığım sahteler arasında Savagear gagasız upbelly sahteler,fire tiger vegolden ambulance ile ve wtd'de İma Kobra Pyhachevs ve ima skimmerlar en iyi iş görmüşlerdir. Bu ara Facebook'taki Tatlısubalıkcılığı grubumda hayli aktif olarak bu konuları ve kullandığım bazı sahteleri anlatıyorum resimlerde yolluyorum. Sevgiler
Görerek yüzlerce kasna avladım ama bırak görmeyi normal bir şekilde birkez bile yakalamak nasip olmadı popper ile raporlarınızı merakla bekliyorum sizede rasgele Değerli yorumların ve tavsiyelerin için teşekkür ederim Vedat abi. Bizde bir gün bu deneyimleri umarım yaşarız. Gerçekten çok heyecan verici ve bi okadar inanılmaz birşey mrsparkle
merhaba arkadaşlar, küçük olduğu için küçük bir patlama yapan turna videosuda benden. 70.cm lik güzel bir avıma ait video. dakika 1:03 http://www.youtube.com/watch?v=xBWRkbLwnnw&feature=player_embedded can sıkıntısından su üstü ilekendimi geliştireyim derken tamamen tesadüf ile yakalamış olduğum balık ;
haklısın özkan abi, servet niteliğinde bir video oldu. belkide bundan daha iri bir balık hiç birazaman tutamayacağım. vedat abi merhaba, video önceside balıklara biraz uğraştım. ilk saniyler cok daha keyifli idi. resmen gelmicem deyip kafa kaldırıyordu . yaklaşık 1.dakikdadan sonra video çekmeye başladık. esen kalın
İlk video da bu iki eleman neden çapraz atıyorlar, balık tutamazsak birbirimizin sahtesini tutalım diye mi?:laughing: