Turna sezonu

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında orhan88 tarafından paylaşıldı.

1. orhan88

orhan88 orhan çavdar

yeni sezonda herkese güzel avlar dilerim...saygılarımla ORHAN

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Evet beklenen gün sonunda geldi ,herkese en keyifli avları,en güzel turnaları dilerim!Havaların da ısınmasıyla gelecektir renkli raporlar,bu sezon herkes için hayırlı olur inşallah.

Yasal limit olan 40 cm ( en son 38 cm) altı olan yavruları ve 10 taneden fazla yakaladığınız her boyda turnayı suya iade etmenizi diliyorum.

Son düzenleme: 1 Nisan 2010
  3. yunus7106

yunus7106 yunus

Favori Kamış:
    SHIMANO YASEI RED DROPSHOT SPINNING 240cm 7-28gr
    Favori Makine:
    SHIMANO EXAGE 6000 FC 4XSSS+1 BB
    En İyi Avı:
    turna 3.8 kg
    merhaba

harika bir sezon olsun ben daha 2 yıldır turna avlıyorum yani acemi sayılırım 3 nisan cumartesi günü köprüköyde olcam canlı gümüş balığı nerden bulabilirim yardımcı olurmusunuz

4. afacan

afacan engin aksakal

En İyi Avı:
    Yeni geldim daha Siftah yok
    nihayet

Yeni TURNA sezonunda BALIKAVI ailesine güzel ve trofeli avlar dilerim.İstanbuldaki arkadaşlara bu sene TURNA salınan göllerin adresini verebilirim
    (özelden yazarlarsa) İşyerimde akvaryumdaki turnalara bakmak artık kesmiyo:) :) :)

5. hurşitşener

hurşitşener hurşit

evet nihayet yeni sezonda geldi.sabvırsızlıkla pazar gününü bekliyorum. bursadan programı olan varsa katılmak isterim. herkese iyi avlar.(

6. hurşitşener

hurşitşener hurşit

YASAL UYGULAMALARA DİKKAT :d

7. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    evet sevgili dostlar. yeni turna sezonunun tüm camiaya bereketli olmasını diliyorum. herkese bol, bereketli ve de trofeli avlar dileğiyle.

8. dengesiz

dengesiz emre

herkese selamlar
    hepimizin bereketli avları olur inşallah

arkadaşlar ankara ya da konya da turna nerelerde verimli olur..çok meraklıyım turna avına hiç çıkmadım şimdiye kadar..
    ve ayrıca bi çeşit organizasyon olursa gidecek arkadaşlara katılmayı çok isterim müsait olurlarsa tabi...
    tekrar herkese selamlar

9. parsel

parsel

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    turna
    tüm dostlara ğüzel avlar dilerim

10. hayali_53

hayali_53 yusuf

İnşallah bu sezon bereketli olur ve bana turnayla tanışmak nasip olur herkese rastgelsin:D

11. stambul80

stambul80 irfan aktaş

turna sezonu açıldı mı?

12. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Turna avcılarının gözü aydın...
    Bereketli bol trofeli bir sezon geçmesini dilerim...RASTGELE...

13. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Senin mesajını bekliyordum Feridun abi :) Güzel raporlarını bekliyor olacağım..Rastgele!

14. ADDY

ADDY Alper

Favori Kamış:
    ALBA 2,70
    Favori Makine:
    SIMANO
    En İyi Avı:
    YAYIN BALIĞI 9 KG
    selam arkadaşlar ben edirneden yazıyorum sezon tüm balıkçı arkadaşlara hayırlı olsun.Bende ilk başta limitlere uyulmasını tüm balıkçı arkadaşlarlardan diliyorum...

15. ADDY

ADDY Alper

Favori Kamış:
    ALBA 2,70
    Favori Makine:
    SIMANO
    En İyi Avı:
    YAYIN BALIĞI 9 KG
    arkadaşlar şu davul ve ağ kuranlar balığın kökünü kuruttu buralarda turna sazlık ve otluk yerleri sever bu cahillerde hep oralara kuruyor davulları bir kaç kere jandarmaya haber verdik yasak olduğunu söyledik bunların jandarma bize kurarken arayın yakalayalım adamları dedi kimler olduğunu adreslerini bildiğimizi söyledik kabul etmedileryani resmen DALGA :(( geçtiler bu ne çelişki nasıl kanun neyse çok sinirliyim bu konuda ava çıkıyoruz 24 saatte bunlar yüzünden en bereketli avlaklarda bile ya 1 ya 2 balıkla dönüyoz harcadığımız zamana mı yanalım balığın neslinin tükendiğine mi ahhh ahhh ahhh

16. mka.mka

mka.mka Mesut

Favori Kamış:
    Shakespear Ugly Stick
    Favori Makine:
    Shimano Exage 4000 FB
    En İyi Avı:
    107 cm 9 kg Turna
    Biri TURNA mı dedi :D

17. Feridun

Feridun feridun

Favori Kamış:
    El oltası
    En İyi Avı:
    Kaya balığı
    Erdem inşallah güzel bir sezon olur.
    Ayrıca bu sezonun en güzel raporlarının senin klavyenden yazılacağını hissediyorum...;)

18. calvus06

calvus06

slm arkadaşlar
    sorunumuz belli arkadaşlar ava gittigimiz zaman boşa olta sallamamak....
    ilk yapmamız gereken gittigimiz yere ulaşır ulaşmaz ag atılmışmı atılmış ise hemen şikayet etmek nasıl balık tutmak için olta sallamak gerekli ise daha sonraki seneler içinde bu bohcacı ların kökünü böyle kurutmak lazım bikaç ceza yiyen ve ag atmaya tövbe eden ler olmuş dur duymuş sunuz dur sizlerde onlarda adam gibi avlansınlar illa balık tutacaklarsa.
    arkadaşlar ben anlamıyorum şu ag atıp balık tutanların bunun neyinden zevk aldıgını okadar kolay ve dengesiz avcılık yapıp 3. 5. kg balık tutacaksın bide balık avına gittik de orda yakaladık diyceksin senmi yakaladın i......ne ag yakaladı büyük kuçuk demeden sildi süpürdü herşeyi o harcadıgın benzin parası masrafa git balıkçıya (birtanede file al hani şu eski pazar filelerinden )aç fileni doldursun balıkçı o paraya en az 5 kg balık alırsın .
    yabi bide şu yönden düşünmek lazım sen nerden bileceksin turna kovalamayı(turna senin olta attıgın bölgeye girerse sen zaten yavruların kaçışmasından hissedersin balıgın geldigini kovalarsın resmen peşinden gidersin ata ata oltanı bazen oltaya vuruşunu turna oltaya vurunca birden bütün tüylerin dikenlenir sonra birde büyükse balık şöyle gezdire gezdire onu çekmek şöyle balıgı alıp eline birde foto çekip bırakmışsan balıgı geri suya bundan büyük zevk mi arkadaşlar ................
    unutmayalım yasak olan ne görürseniz serpme. tırıvırı ag .vb . hiç acımayın arayın jandarmayı yazık degilmi zamanımıza paramıza kaçkişi oltasına bitane balık vurmadan dönüyor senelerdir oh negüzel sen salla agı bekle 3,5, saat topla git nevarsa onlar acıyomu bize ...
    kusura bakmayın biraz uzattım galiba .. herkese hayırlı sezonlar

19. shatin

shatin mErt

En İyi Avı:
    :)
    Mrb bende edirneden slm gönderiyorum abime. bu arada turna sezonuda herkeze hayırlı uğurlu olsun..

20. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Ben ağ gördüğüm zaman bir yolunu bulup parçalara ayırıyorum.Tavsiye ederim çünkü başka altarnatif etkili olmuyor.