Arkadaşlar bu sezonun ilk turna avını manzarası çok güzel bir yerde yaptım balıkların av yerindeki resimlerini arkadaşım cep telefonuyla çekti ama ekleyemiyor bende sonradan temizledikten sonra resimlerini çekmek aklıma geldi büyük olan 4.2kg, diğer ikiside toplamı 1.85kg geldi.Büyüğün bir eşinide kaşıkla birlikte uğurladım yaşayacağı varmış kopartıp gitti 3 no mepss kaşık ile yakalandılar balıklar. Rast gele...
Mehmet Bey balıkların sonradan cekılen fotoğraflarına üzüldüm,yani ben yakaldıktan sonra da kendi tuttuğum balıkları bazen böyle görmeye üzülüyorum,Galiba acıyorum hayvanlara..neyse..Tebrikler,yalnız o biskrem kaç cm acaba,çok yedım hiç ölçmedim
Aslında bende balıkların tutuluş anındaki görüntüleri eklemeyi çok istedim ama konuyu açarkende belirttiğim gibi o sırada yanımdaki arkadaşım kendi cep telefonu ile çekti ama resimleri eklemeyi beceremiyor bakalım bir kezde beraber deneyeceğiz. Biskrem'in boyutuna gelince sanırım 20 cm var eh oradan yola çıkarak balığın boyutunu hesaplayabilirsin,yada bir sonraki seferde yemeden önce ölçersen boyutu net olarak bizlerde öğrenmiş oluruz Rast gele...
Tebrikler.Güzel balıklar.Ancak bence 3 No;Mepps kücük gelmezmi.4 yada 5 sarı üstü kırmızı beneklisiyle bayağpı randımanlı avlar yapmıstım. Sevgiyle kal
Baba böylesine güzel turnaları yakalamaya başlamışsa Bıdık'ın da turnaları keşfetmesi fazla uzun sürmez, tebrikler...
Vedat abi 4 numarayı yanımdaki arkadaşıma verdim 5 numarayıda sudaki bitkilerin diptan baya yükselmiş olması ve niüferlerin yoğunlundan dolayı atamadım ama 3 numarada iş yaptı direkt olarak yutuyorlar gırtlaktan aldım kaçığı üçündende, Rast gele...
Rıfat amcası Bıdık daha kaşık atmayı beceremiyor ama inan becerdiği gün yandı Turnalar onu biliyorum. Rast gele
tebrıkler arkadaşım balıklar gzl bu yerın adını da yazarsan iii olur belkı bızlerde gıderız .. yenı avlar için bol şanslar rastgele.....
Avcı Av Yerini Söylemez derler genelde ama benim böyle bir sıkıntım yok Bu işler şans,kısmet işidir arkadaşım Tabiki memnuniyetle söylerim balıkların tutulduğu avlak Uşak ve Denizli illeri arasında kalan Çivril ilçesi sınırlarında bulunan IŞIKLI GÖLÜ'dür.Ayrıca aynı avlakta çok güzel bol miltarda ve 500gr.ile 1.5kg. arasında KADİFE,TATLISU KEFALİ,AKSAZAN(ÇİN SAZANI),KIZIL KANAT ve azda olsa KINALISAZAN balıklarıda avlanılabilir; Rast gele...