Malum turna sevdalisiyim ve turnaya merakim her gecen gun artiyor o yuzden size 2 video daha paylasicam: İlk video da turnanin sahteyi takip edisi ve sonrasinda alisi var: http://www.youtube.com/watch?v=UtT94UMdqYk&feature=youtube_gdata_player 2.videoda ise yine turnanin yuttugu canli balik var Benin gibi turna sevdalilarina bir nebze guzel bir video izletmek isterim iyi seyirler... http://www.youtube.com/watch?v=mI71Hsy_PaU&feature=youtube_gdata_player NOT:Sualti videolarim devam edicek
Benim de dikkatimi cekti Hayirdir insallahAma turna bu mubarek hareket eden herseye saldiriyor bunu gostermek istedim...
Ben tesekkur ederim bu balik kendi boyundan buyuk baliklari bile yutabiliyorGecen turnaya baliga gittigim avlakta yanimda balik tutan adam baligi temizlerken icinden fare cikti
*** video guzel ama balıgın ıcınde faremı cıkmıs hooked dahada turna tutup yersem sanki hiç tuttum ve yedimde
Sana yemin ederim gozlerimle gordum en sevdigim baliktan tiksindim o an Adamda zaten ne yapacagini sasirdi almadi o baligi Bana verdi dogal olarak bende istemedim...
Bu arada simdi arastirdim videoyu yukleyenden balik alabalikmis zaten bende oyle tahmin ediyordum İlyas Bey anlamis zaten hemen
Bisey daha soyliycem 2.videoya rehabet daha fazla nedense ben 1.videodan umitliydim ama siz de haklisiniz tabii turnanin sualtinda neyle beslendigini ogrenmek herkesin hakki
İkinciyi daha önce izlemiştim ama birinciyi ilk defa görüyorum. Sırtı çekiyorlar sanırım. Epey hızlı çekiyor balık kancaya yapışmasıyla sanırım hızdan hareketsiz kaldı. Fare olayı normal abi hayvan bu besleniyor yani. Kurbağa, fare şeklinde rapalalar satılıyor. Güzel bir paylaşım teşekkürler...
Abi bende turna hastasıyım videolar için çok teşekkürler yediği balıkda baya iyi boyutda bildiğim kadarıyla turna kendi boyunun %70ine kadar olan balıkları yutabiliyormuş...
Bir üniversite araştırmasını okurken gözüme çarpan bir yazıyı ekliyorum; Turna balığının üretimi hakkında bir yazıdan alıntıdır. Üretim esnasında damızlık olan hayvanları israil sazanı ile beslediklerine göre araları gayet iyi gibi...