arkadaşlar evimin hemen yakınında büyük bir nehir var.tatlısu levreği ve turna çoğunlukta. ancak benim hedefim levrek turna yakalamak istemiyorum .10 atıştan birinde turna geliyor ve turnayı kıyıya çekip oltadan kurtarmak çok zamanımı alıyor. tatlısu levreğinin sevdiği turnanın sevmediği bir sahte varmı? teşekkkürler
Bizim burda ne derler.. heralde turnayı buldun da kıllısını arıyosun derler Neyse tabi zevk meselesi, umarım istediğin levrekleri yakalarsın :thumb:
:laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: :laughing: kardaş ben gelem oraya turnaları ben kurudurun , sen sudakları hallet roger that ben hastasıyım o balıgın ama yok mera yok antalyada @@@@@ banghead banghead banghead banghead banghead banghead banghead :hungry:
burada turnalarin basina ödul koymak lazim .devlet el atmali bu ise baska baliklar gelisemiyor turnalar nevarsa yiyor )
Benim gittigim merada levrek kaynıyor. Sürüler halinde geziyorlar. Oysa turna çok daha az var. Pek çok insan eli boş dönüyor. Ona rağmen ne zaman gitsem turna yakaliyorum. 1 tane perch yakalayamadım.
Herkesin turna bulamamaktan şikayet ettiği bir zamanda bence çok şanlısınız. Perch gerçekten dengesiz bir hayvan bir saati ve zamanı olduğunu düşünmüyorum. Gece, gündüz farketmiyor her an oltanıza gelme ihtimali var. (Gece avları tecrübemle sabit ) Eğer spin avlanacaksanız gündüz 3 numara düz gümüş renkli gece avı içinde fosfor sarı veya turuncu mepps perch'de her zaman favorim. Tavsiye ederim onlara da turna atlamazsa boş döneceğinizi zannetmiyorum...
cok ciddiyim turnalar zamanimi aliyor oltadan cikarmasi falan bazen cok buyukleri yakalaniyor kiyiya cekmekte birsuru zaman aliyor
sunuda belirteyim benim hayatimda hic turna yemedim sebebide baligin urkutucu göruntusu,eti nasil yiyen arkadaslar?