Turnada kullandığım sahteler

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında ahmetcem tarafından paylaşıldı.

1. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    el,parmak,diş :)
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    Evet abilerim amcalarım ablalarım turna işi hareketlenmeye başladığından dolayı bende sitede turnada kullandığım ve verim aldığım sahteleri sizlerle paylaşmak istedim :)

Maket balıklarım ( üstteki sarganı şu ana kadar sadece denizde denedm ama resmede koydum levrekde iş yapıyor demişlerdi bana ama daha bi numara olmadı :D )

Silikonlar

Levrekler ( eğer avlakta levrek varsa turna bunları kesinlike atlıyor ;) )

Turna yavruları

2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Paylaşım için teşekkürler şu turna yavrularına bayılıyorum çok da başarılı bir yem duyduğuma göre.

3. kemalyaman34

kemalyaman34 Kemal

Favori Kamış:
    Muhtelif çap ve markalarda makina ve kamış
    En İyi Avı:
    Turna : 72 cm.
    bu sahtelerin hepsi de iş yapar. bende bir çoğundan var ama sende kaşık ve spinner yok galiba :D

4. pratik

pratik Volkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    980 gr Levrek
    Ahmet bey merhaba,
    Geçektende 10 numara süper iş yapar diye aldıgınız sahtelere yosun bile takılmıyor:)Benimde şimdiye kadar iş yapar diye aldıklarım fos çıktı.Hepsi çok güzel.Bilgilerini bizimle paylaştıgın için teşekkürler.

5. wolfalone

wolfalone SERDAR

Favori Kamış:
    AlbaStar Morlion kamış,Banax SX 2000 Makine
    En İyi Avı:
    İznik sazanı 5,5 kg Turna 3 kg
    bukadar malzemeye gelmese ayıp eder turna vallaaa hayırlı bol avlar dilerim paylaşım için teşekkürler

6. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    elimde alba star toby nin bütün numara serileri var spinner olarakta altında simli tüy olanlarından var 3 ve 4 numaraları birde alba nın tobyden biraz daha irice olan göbekli kaşıkları var onlar daha kullanmak nasip olmadı yemek kaşığı tipli değil onun ensiz olanıdır :)

7. mkirac

mkirac mustafa

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    çok güzel sahte balıklar

8. turna_meps

turna_meps

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    74cm turna kesikköprü,6kg sazan(1990 eymir gölü),90cm yayın kızılırmak,80cm barakuda bodrum
    yemlerin gerçekten çok güzel hepsi iyi iş yapar gerçekten turna yavrusu şeklindeki plastik balıklar gerçekten çok iyi iş yapar ben sonuç alamadım ama 2 kere turna yavrusu yapay balığı turnaya kaptırdım :D:D çok büyük turnalar denk geldi fakat kaçırdım bol şanslar

9. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    yemler 10 numara ancak zargana için aynı şeyı soyleyemeyeceğim.:
    O rapala ve 3 lü zargananın çalışma imkanı maalesef yok nedenıne gelince zargana yı bağlayacağımız uc rapalanın ağzında halbukı o bağlama yuvasının hayvanın kafasının üstünde olması lazımkı balı aşağıdan gelsin. bu şekilde surutme gıbı geleceğı kesınç kolay gelsın...

sevgiler

10. ahmetcem

ahmetcem Cem

Favori Kamış:
    En İyi Avı:
    Ben ne yakalamıştım ya ?
    ali abi yılan gibi kıvrıla kıvrıla geliyor suyun üstünden geldiği için uzun olta gibi bi nevi doğru değilmi ?

11. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    belkide ama biz bir arakadaşım denemişti bir sonuç elde edemedık. çok denememıze rağmen o yüzden bence zargana kullanmak lazım lüferde ve levrek avlarında hatta levrek kaya balığı izmarit. vs ilede tutulabılır. daha önce anlatmıştım. zargamana metodlarını kesme takma şekillerini tekrar bir konu açarız burada anlatmaya çalışırım.. uzun oltada takım hep dipten gelmesi lazım...dibe paralel olarak. yürümesi gerekir.

sevgiler.