Evet abilerim amcalarım ablalarım turna işi hareketlenmeye başladığından dolayı bende sitede turnada kullandığım ve verim aldığım sahteleri sizlerle paylaşmak istedim Maket balıklarım ( üstteki sarganı şu ana kadar sadece denizde denedm ama resmede koydum levrekde iş yapıyor demişlerdi bana ama daha bi numara olmadı ) Silikonlar Levrekler ( eğer avlakta levrek varsa turna bunları kesinlike atlıyor ) Turna yavruları
Ahmet bey merhaba, Geçektende 10 numara süper iş yapar diye aldıgınız sahtelere yosun bile takılmıyorBenimde şimdiye kadar iş yapar diye aldıklarım fos çıktı.Hepsi çok güzel.Bilgilerini bizimle paylaştıgın için teşekkürler.
bukadar malzemeye gelmese ayıp eder turna vallaaa hayırlı bol avlar dilerim paylaşım için teşekkürler
elimde alba star toby nin bütün numara serileri var spinner olarakta altında simli tüy olanlarından var 3 ve 4 numaraları birde alba nın tobyden biraz daha irice olan göbekli kaşıkları var onlar daha kullanmak nasip olmadı yemek kaşığı tipli değil onun ensiz olanıdır
yemlerin gerçekten çok güzel hepsi iyi iş yapar gerçekten turna yavrusu şeklindeki plastik balıklar gerçekten çok iyi iş yapar ben sonuç alamadım ama 2 kere turna yavrusu yapay balığı turnaya kaptırdım çok büyük turnalar denk geldi fakat kaçırdım bol şanslar
yemler 10 numara ancak zargana için aynı şeyı soyleyemeyeceğim.: O rapala ve 3 lü zargananın çalışma imkanı maalesef yok nedenıne gelince zargana yı bağlayacağımız uc rapalanın ağzında halbukı o bağlama yuvasının hayvanın kafasının üstünde olması lazımkı balı aşağıdan gelsin. bu şekilde surutme gıbı geleceğı kesınç kolay gelsın... sevgiler
ali abi yılan gibi kıvrıla kıvrıla geliyor suyun üstünden geldiği için uzun olta gibi bi nevi doğru değilmi ?
belkide ama biz bir arakadaşım denemişti bir sonuç elde edemedık. çok denememıze rağmen o yüzden bence zargana kullanmak lazım lüferde ve levrek avlarında hatta levrek kaya balığı izmarit. vs ilede tutulabılır. daha önce anlatmıştım. zargamana metodlarını kesme takma şekillerini tekrar bir konu açarız burada anlatmaya çalışırım.. uzun oltada takım hep dipten gelmesi lazım...dibe paralel olarak. yürümesi gerekir. sevgiler.