Selam arkadaşlar. Sabah erken 6:15 gibi büyük bir ümitle iki arkadaş turnayı gözünden vurmak için yola çıktık. Saat yedi gibi avlağımıza varmıştık. Gider gitmez bir kaç tane gümüş tuttuk ve salladık oltalarımızı suya. 5 saat tık bile demedi turnalar. Boşluklarda durmayıp değişik silikon vb malzemelerle atçek te yaptık ama nafile. Sadece 7 gümüş ve adını bilmediğim bir balık tuttuk. Sanırım tatlı su kefali. Bu balığın cinsi hakkında yardımlarınızı beklemekteyim. Geri suya iade edilmiştir. Not: Resimleri büyütmeyi beceremedim. Moderator arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
daha güzel avlarınız olur inşallah. balığın tatlısu kefali olmadığından adım gibi eminim ama, türünü bilemeyeceğim.
Biliyorsunuz ki av işi kısmete bağlı canınız sağolsun önemli olan amatör balık avı ruhunu yaşayıp bu zevki tatmak ilerde daha bereketli avların nasip olmasını diler paylaşım için teşekkür ederim
Sağlık olsun bir dahaki sefere inşallah.Bu arada yakalanan balık kefal değil..Ama ne olduğunu açıkcası ben de bilmiyorum..
Nasip oltaya ne zaman gelir hiç belli olmaz, en iddalı gittiğin avdan eli boş, elinde bir kanca 1 metre misina ile ummadığın balığı alıp geri dönersin , boşuna rastgele denmiyor , inşallah daha sonraki avların bereketli geçer, rastgele Mustafa.
Teşekkür ederim Okyar. Bu arada kefal ve alabalık avlarını imrenerek izlediğimi belirtmek isterim. Teşekkür ederim Mustafa. Bu balık levrek değil. Levreği iyi bilirim. Teşekkür ederim İsmail abi. Dediklerin doğru. Hayatımda bir tek turna bile tutamadım. Dilerim bundan sonra olur.