Turuncu Misina...

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Onuruko tarafından paylaşıldı.

1. Onuruko

Onuruko Onur

Öncelikle Merhaba Balıkcı arkadaslarım
    Sizden yardımınızı istedigim bir konu var arkadaslar benim bi tane turuncu renkli misinam var onu sazan avında kullansam bi sorun cıkarmı yanı balık ürkermi kancaları falan o misanayla baglasam arkadaslar lütfen yardım edin reeling

2. KorkutAta

KorkutAta Muharrem

Favori Kamış:
    D.A.M FZ SPIN 215 CM
    Favori Makine:
    Okuma Flame 20
    En İyi Avı:
    sazan, 13,1 kg.; gökkuşağı alası, 2 kg.
    Denemediğim bir şey, ama bence uygun olmaz Onurcuğum. Sen iyisi ana bedene onu kullan, köstekleri ve uç bedeni şeffaf beyaz, gri veya açık mavi bir misinayla yap. Senin yaşlarındayken sazan avına çok giderdim, oltalarımdan birine bir tane beyaz (metalik) iğne bağlamıştım, ötekilerde siyah ve kahverengi iğne vardı. Yem olarak solucan kullanıyordum. O beyaz iğneye hiç balık vurmadığını görür, bir anlam veremezdim. Ama şimdi anlam veriyorum:) ;)

3. cyhnckr

cyhnckr Ceyhun

Favori Kamış:
    Shimano Ultegra, Major Craft Solpara 275 50gr, Italcanna Jigging
    Favori Makine:
    Penn Affinity, Daiwa Emblem Pro 6000A, FinNor Marquesa 40II,Daiwa Exceler 4000HA,Daiwa Saltist 4500
    En İyi Avı:
    43cm palamut , 50cm Lüfer , 7,5kg Sarıkuyruk
    Ben turuncu misina kullandım 3-4 ay denizde. gece avında misinayı rahat görmek için, makina üzerine sarılıydı. Köstek ve beden olarak derin deniz suyu deseydiniz olabilirdi belki ama misina tatlısuda çok görünür olur.