tuttuğum büyük sazanlar aynalı sazanmı yoksa deri sazanımı arkadaşlar herkese slm lar

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında eyupreis70 tarafından paylaşıldı.

1. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    slm lar deyerli balık aşığı arkadaşlar her şey gönlünüzce olsun buraya yeni katıldım sizler le öncelikle tanışmak istedim adım eyup karamanlı yım karamanda balık hayranı olduğum için arkadaşlar arasında herkes eyupreis der fanatik bi sazan balığı aşığıyım bu sene iki adet büyük sazan çektim yalnız ben bu güne kadar çektiğim bu iki büyük sazanı aynalı sazan diye biliyordum biraz önce bi araştırma yaptım herhalde tutmuş olduğum 19 kg büyük sazanım deri sazanı olması gerek öbür büyük sazanımda biraz pullar var onda tereddüt içindeyim o da 13,5 kg geldi o deri sazanımı yoksa aynalı sazanmı bi yardım cı olursanız daha çok bilgi sahibi olurum birde bütün balık aşığı dostlarla tanışmış olurum herkese şimdiden slm lar herşey gönlünüzce olsun rastgele şimdiden saygılarımla

http://www.yabantv.com/galeri/4120-karaman-sazan-avi-eyup.aspx

http://www.yabantv.com/video/1178-eyup-evci-karaman-godet.aspx

Son düzenleme: 19 Şubat 2010
  2. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Selamlar,öncelikli derdimiz sazanın aynalı mı deri mi olduğu değil,sportif balıkçılığa uygun şekilde yakalanıp,suya iade veya iade edilmeyecekse ona eziyet etmeden canını teslim etmesi sağlanmasıdır bence.Videolarda birinde balıkları canlı canlı yere atıyorsun ki izlerken benim canım acıdı.Bir de videolardaki balıkları kaç kişi yakaladığınızı da belirtirseniz,zan altında kalmazsınız.

Ülkemizde pek fazla görülmemekle birlikte aralarındaki tek fark deri sazanında hiç pul olmamasıdır.

Yakaladığınız o kocaman kuzular için de ayrıca tebrik ederim.

3. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    kardeşim haklısın o gün o balıkları 5 kişi tuttuk biraz abartmışız haklısın ama kişi başına 4 balık düştü kardeşim bende katliyama karşıyım benim barajımda hiç kimseye ağ tırıvırı serpme attırmam beni herkes tanır bohcacılara aman vermem ,1 kişi 8 tane sazan tutabilir ama yinede ben 5 sazandan fazlasını geri salarım çünkü yine biz tutacaz o balıkları dükkanımda bile sazan beslerim onlara hayranım özellikle aynalı sazanlara herkese slm lar kardeşim

4. nevzat42

nevzat42

Tebrikler hemşerim.Güzel sazanlar.Sana birkaç sorum olacak.Hangi barajda yakaladınız,Olta tertibi nasıl,yem olarak ne kullandınız.Şimdiden teşekkürler.Oltalar boş kalmasın.

5. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    kardeşim karaman gödet barajında tuttum nasip banaynış karaman gödet barajında ben hatırlamıyorum hatırlayan üstat balık dostları 11 yıl evvel böyle 19 kiloluk balık çıktı dediler kullandığım olta dip oltası kurşunlu 02 singapur iyne bi oltada iyne sayısı 2 adet kullandığım yem kendi karışımım olan hamur ve içine biraz balığı cezbetsin diye koyduğum koku ve o çok işe yaradı slm lar balıkçı dostları

6. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan

http://www.izlesene.com/video/hayvanlar-karaman-sazan-avi-eyup-evci/1146143

7. salo309

salo309 mehmet

En İyi Avı:
    Aynalı sazan 3,5 kg
    Tebrikler çok güzel av olmuş. tuttuğun balık sayısını abartmamak şartıyla herkes böyle büyük balıkları yiyip, küçükleri salsa sürekli olarak balığın boyutu artacak. sizi bu konuda tebrik ediyorum. bazıları varki (örnek olarak ankarada gölbaşında) çuval çuval el kadar sazanları öldürüyorlardı. ve eminimki hepsini yiyemeyip çoğu çöpe gitcektir.

8. mehteran

mehteran Gürkan

Favori Kamış:
    Olta
    En İyi Avı:
    Sazan
    Bence bu balıkların fotolandıktan sonra iade edilmesi lazımdı. Düşünün birkere nekadar havyar bırakacak bu balık.:( :( 3 veya 4 kg lıklar yenilebilir cinsten. Fakat 10 kg ve üzeri balıkların damızlık olarak zarar vermeden fotolandıktan sonra iade edilmesi gerekmektedir, bundan sonra böğle yapman hem doğa için hemde çocuklarımız için çok daha iyi olacaktır. Bu tür balıkları sudan çıkartmak gerçekten beceri ve marifet ister, Paylaşım için teşekkürler kardeş. Tuttuğun balıklar Aynalı sazandır. Başka isim aramana gerek yok. Aynalı ve teyzeleri.:D

9. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    sağolun balık aşığı dostlar ben bundan sonra tutacak olduğum büyük sazanları salacağımı söylemiştim işallah birdaha bunu söylemek zorunda kalmam o balığı salmak zorunda deyilim ama geleceğimizi düşünmek zorundayız şimdi sormak istiyorum siz deyerli balık dostu arkadaşlara biz tatlı su balığı avlıyoruz biz salalım ama hiç birzaman deniz balığı tutan arkadaşların balık saldığını veya birilerinin onların uyardığını görmedim 2 cisi benim yıllardır mücadele ettiğim şöyle bi tezim var balık olta harici tutulmasın ama beni uyaran arkadaşların zıpkınla av yapanları var şimdi soruyorum onlar kuş avı yapargibi balığı bildiğin ortasından vuruyorlar balıktan kanlar akıyor buna balık tuttuk diyorlar bense zıpkınla mücadele ederkene kimse benim yanımda olmuyor hatta zıpkını savunuyor o yüzden benim o balığı salmak zorunda deyilim ama dediğim gibi geleceğimizi düşünerek salmak lazım ama bana bu balığı salman gerekirdi diyenler sizde bu kadar duyarlıysanız zıpkınla ,ağla,tırıvırıyla,serpmeyle,benim kadar mücadele edin başka arkadaşlar bu büyüklükte sazan çekse ben ona teşekkür ederdim başka her yerde forumlarım var hepsi tebrik ediyooo sizde tebrik etseydiniz sevinirdim ben kimseye karnı darlık yapmam allahım herkese nasip etsin böyle zevki bende tebrik ederim böyle cümleler kullanmazdım saygılar

10. Celalettin70

Celalettin70 Celalettin ALTINBAŞ

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Eyup daha kac forumda kac sitede yayinLamayi dusunuyorsun bu avini aradan ayLar gecti haLen yayinLiyon ..
    Turkiyenin butun video siteLerinin hemen hemen hepsinde var bu avin video siteLerini bitirmisin simdi sira forumLara geLmis .. yereL gazetede biLe yayinLandi yeter kardesim atLat şu avin şokunu yeni avLarina bak : )
    Yakinda Gödet barajina turLar duzenLerLer sazan avi icin okadar meshur ettinki kendini ve baraji ... : )
    SaygiLarLa RastgeLe ...

11. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    celalettin kardeş geleceklerse balık dostları bizde ağırlarız kardeşim sen karamanlısın dükkanıma gel tanışalım şu an tanıyamadım seni birde gazeteye ben vermedim benim facebookta bi muhabir almış yayınladıktan sonra benim dükkana geldi zaten o günkü macerayı ben facebookta anlattım kardeşim oradan almış yoksa ben balığı çektiğim gün gazeteye verirdim anladın gazete merakım yok olsa balıkları çektiğim gün yayınlamak istediler ben istemedim sonradan haber kalmayınca ortalıkta yayın yapmışlar 2 cisi kardeşim ben balık aşığı bi insanım tabiki her sitede yer alıyorum bohcacılarla uğraşıyorum senide yanımda görmek isterim bak sende duymuşundur zengen ve gökçede kimseye ne ağ ne tırıvırı ne serpme kimseye attırmıyorum sende benim le birlikte olursan sevinirim kardeşim birde karamanda fisandun tarafında benim dostum ve arkadaşım süleyman 3 sene önce 12 kg lık kara sazan çekti ve oda çoğu sitede var ben ona senin bana yaptığın gibi yapmadım helal kardeşime dedim allahım bir gün bizede o mutluluğu yaşatsın dedim ve nasip oldu o mutluluğu yaşadım ama ben sana yinede allahım o mutluluğu sanada yaşatsın diyorum kardeşim sende öyle güzel bi balık tut ben seni tebrik ederim senin bana yaptığın gibi yapmam bu hiç hoş deyil kardeşim dışarıdan balık dostları gelecekse gelsin karnı darlık yaparsak allahım zaten nasip etmez o yüzden kapımız herkese açık ama bizim barajda balık az bir gün gelirler bir daha gelmezler çünkü balık tutamazlar kardeşim sana slm lar diyorum beni tanımadan ufak dokundurman olmamış sen dükkanıma bi uğra fikrin deyişecektir dükkanımda beslediğim balıklarımada bakarsın şu an 5 kg lık bir tane aynalı sazan var saygılar

12. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
    Kardesim benim senin tuttugun baLiga Lafim yok karni darLik yaptigimda yok sadece bukadar rekLam yapmana deyinmek istedim sen beni anLamadin gaLiba saten baLik yok diyecek kadar az nerede ise bitmek uzere..
    Kendi Kepegimiz Kendi Kopegimize Anca Yetiyor .
    Sen bukadar cok rekLam yaptigin surece cevre iL ve iLceLerden cok iyi baLik oLdugunu dusunup akin edicekLer satenki ediyorLar.. Ya umdukLarini buLamiyoLar yada oLanida topLuyoLar..
    MisaL sana bir ornek veriyim bundan 1 yiL once bir pazar gunu barajin gokce kismindayiz yanimiza Konyadan (yanLis anLasiLmasin konyaLiLari kotuLedigimden degiL ) bir ekip geLdi iki araba 7 kisi aLLah ne verdi hepsini serdiLer oLtaLarin ben diyim 50 sen de 60 (kLasik kasnakLi ) saygi deger arkadasLarim aLLah ne verdi kattiLar sepete eL kadar sazanLari mudahaLe etmek istedim adamLar yedi kisi tirstim tabiki.. tatLi diLLe ikaz ettim abicim bunLari napicaksiniz yenmez bunLar kiLcikLi oLur feLan fiLan adam cevap verdi ooo dedi ben onLari bi tava yaparim parmakLarini yersin .. icimden Lanet ettim

AnLattigim gibi umarim anLamisindir beni .

Ag Ve Triviri konusuna deyinmissin ona geLince biLiyosun avLagimizin basbeLasi az muhterem arkadasimiz Ramazan var ALLAH indan buLsun diyorum.
    AgLari 7 gun 24 saat sudan cikmiyor kaLdiriyor baLigi aLiyor agi geri suya saLiyor yetkiLiLerde birsey yapamiyor agi topLayip gidiyorLar suc ustu yapamadikLari icin bu ag senin sen attin diyip yasaL isLem yapamiyoLar hakkinda ve yetkiLiLer gittikten sonra baska bir ag aLip geLip tekrar atiyor tuttugu baLikLari birer birer hicbir emek sarfetmeden hicbir gideri oLmadan carsida satiyor geLir sagLiyor . Adam isinide sagLama aLmis yetkiLi merciLerde adamini buLmus uc bes kiLo baLik karsiLigi satin aLmis bu kisi nezaman denetim yapiLicak oLsa ag atan arkadasa haber veriyor gerekLi onLemini aLiyor
    BiLiyosundur bu arkadas daha once tarim iL mudurLugu araciLigi iLe baraji kiraLayip 3 yiL ag atti bu yuzdende tarim iL mudurLugu geLir getirdigini dusunerek hemen hemen her sene yavru baLik saLiyordu ama artik saLmiyoLar nedenmi dersin
    Bugun baLikta avciLar kuLubu baskani abimizLe karsiLastim tanistim kendiside bir baLik tutukunu bu konuyu tartistik konuyu neden yavru saLmadikLarina getiricem Ag atan arkadasa tarim iL mudurLugu avLagi kiraLiyor ama bundan vaLiLigin hic bir haberi yok esnasinda tarim iL mudurLugu bu arkadasi hic bir konuda denetLemiyor nekadar ag atiyor nekadar hangi oLcude baLik tutuyor hic bir denetim yok ne tuttun guzeL tuttun ..
    AvciLar KuLubu Baskani abimiz sayin vaLimiz iLe irtibata geciyor gerekLi mazeretLer biLdiriLiyor ve arkadasin sozLesmesi fesh ediLip barajin iLeriki tarihLerdede kiraya veriLmesine engeL oLunuyor bu arkadas saten oLan baLigida tuketti bu yuzden tarim iL mudurLu hicbir geLirimiz yok neden baLik saLaLim bahanesini kuLLaniyor 2007 bu yana baLik saLmiyor tabiki vaLiLigin sozLesmeyi fesh etmesinin kizginLigida var onu diLe getiremiyoLar
    Mademki geLiriniz yok kökünün kurutuLmasina izin verdiginiz baLigi tedarik edicek kadarini bari saLin ..
    DoLayisiyLa AvciLar kuLubu baskani abimiz diyorki bi kaynak eLde edeLim bir geLir buLaLim baraja yeterLi miktarda yavruyu biz saLaLim insanLar geLsin baLik tutsun egLensin sitres atsindiyor diger yandanda dusunuyor Ben bu baLigi saLarsam amator oLta baLikcisi yuzde kacini tutucak diyor Agci Ramazan Arkadasimizin menfaatine yaricak o faydaLanacak bizim saLdigimiz baLigi agLa tutup saticak para kazanicak diyor ve hakLida ...

Onun icin avLagimizin geLecegini istiyorsak once bu arkadasi ve bunun gibi bir kacini durdurmamiz gerekiyor ....

SaygiLarLa ..

Son düzenleme: 7 Mart 2010
  13. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    slm kardeşim bilgilerinin çoğu yanlış facebookta sana arkadaşlık gönderdim kaydet seninle orada konuşalım tamam slm lar

14. Celalettin70

Favori Kamış:
    ALba Star Leader.
    Favori Makine:
    ALba Star ALfa 60
    En İyi Avı:
    16,212 Kg Pullu Sazan .
  15. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    kardeş biraz önce ekledim sana beni ekle diye mesaj yolladım sonra yanlışlamasına sildim bidaha kaydetmiyor sen benim mesajımdan beni ekle neden faceyi kullanmıyorsun facen var neyse benim emsen (eyupreis70@hotmail.com)
    hadi bi bağlan konuşalım ramazanla ilgili bildiklerin yanlış sana doğru bilgi vereyim daha çok söyleyeceğim var sana bi bağlan konuşalım orada ben geçen sene biri ağ atarkene onunla bu uğurda kapıştım ve bacağından bıçak vurdum ve o yüzden mahkemem oldu şu an 7 ay hapis cezam var paraya çevirdi 2000 bin ytl ödedim ve daha anlatacaklarım var bu uğurda benim kadar uğraşan kimseyi tanımam sana esas zengen ve gökçe arasında ağ atan kişiyi söyleyim en son onunla kapıştım gökçeli dalton kardeşler diyorlar bidaha seni o suyun içinde göreyim seni vururum dedim ve ne kadar olay yaşadım hepsini anlatacam bi bağlan ondan sonra benim kim olduğumu bu uğurda neler yaşadığımı neler yaptığımı görürsün bunların hepsinin şahitleri var o yüzden zengen ve gökçeye takılan balıkçılar beni iyi tanır slm kardeş bi bağlan görüşelim

16. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Eyüp abi sen neymişsin be yav :) jandarma diye birşey var ara gelsin,(sizin oralarda geldiklerini umut ederek söylüyorum,burada gelmiyorlar çünkü) kendini böyle tehlikelere atmana ne gerek var.

17. eyupreis70

eyupreis70 eyup

En İyi Avı:
    20 kg lık aynalı sazan
    sağol kardeşim ama inan bana böyle olmassak ne t.il müd,nede jandarma olmuyo be kardeşim bak sana bir şey söyleyim ağ atanlar hep gece atar gecede şimdiye kadar ne jandarma nede t.il.müd gelen biri olmadı ve benim bağlantım o kadar güclü olduğu halde bende bana destek veren balık aşığı dostlarla beraber en azından kendi barajımızda buna müsade vermemeye çalışıyoruz beni karamanda çoğu balıkçı arkadaş tanır bu uğurda herşeyi yapacağımıda bilirler ve yaptımda yapmayada devam edecem şimdi cezam var ama yinede bu beni engellemez ama bayağı ağ atan kişiler tırstı çok nadir benden habersiz ağ atıyorlar oda koca barajda eskiye göre hiç birşey yinede ben sonuna kadar onların peşindeyim ve sonuna kadarda peşlerinde olacam çünkü balık eyer bu bi hobi ve zevkse olta harici katliyamdır yapılan tüm avlar zevki olmayan katliyamdan başka birşey deyildir bu hafta sonu bile tırıvırı atan 3 genç yakaladım çocuklar beni tanıdı abi kusura bakma bi daha vallaha atmıyacaz dediler gençliği severim bende getirin o tırıvırıları güzel yakacak olur onlardan dedim ve o tırıvırıları yaktık bi güzel ısındık genç arkadaşlarıda üzmedim olta verdim olta ile tutun dedim onları kaybetmek istemen slm lar

18. _korkmaz_

_korkmaz_ Yasir

Favori Kamış:
    Okuma Epix v2 3.90 3parça ..-Filstar 3.60 3lb 3 parça
    Favori Makine:
    Okuma power lıner 860 - Filstar carp Runner mg60
    En İyi Avı:
    aynalı sazan 6kg
    abii sana hll olsunnn... İnan yakın biyer olsaydı atlayıp glrdim karaman a sennle tanışmak için...

19. HakanDurgut

HakanDurgut Hakan

Favori Kamış:
    SavageGear Bushwhacker XLNT 240cm 10-40gr
    Favori Makine:
    SHIMANO Stradic CI4 3000F
    En İyi Avı:
    88cm 4kg Yayın (spin takım ile)
    Eyüp dostum hakikaten çok büyükmüş yakaladığın sazanlar.. çok kişiye nasip olmaz tebrikler..

20. %murat%

%murat% murat

ankarada balık tutulacak yerler nerelerdir yardımcı olabilir misiniz ankara merkeze yakın yerler