Tuzla sahil eşkina av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında huskynight tarafından paylaşıldı.

1. huskynight

huskynight engin

Dün gece can sıkıntısından ne yapacağımı bilemedim hanım kardeşinin doğuma girecek memleketine yolladım evde kimse yok , malum sezon sonu maçta yok :) ve düşünmeye başladım ne yapabilirim diye derken hadi toplarlan Tuzla sahi eşkina'ya gideyim mi düşündüm , tek başınada olmaz dedim kendimce saatlarce fosfor sana sen fosfora bak tam vazgeçmez üzereyken arkadaşımdan telefon geldi iftarı yapayım gelecem dedi ben hemen toplardandım arkadaşım gelene kadar teke süzmeye başladım şamandıralı takımı hazırladım arkadaşımda geldi takımlar hazır yem hazır bir tek eksik olan artık suyla buluşmasıydı. Başladı bizim yemler tırtıklanmaya sağ olsunlar bizim kaya balıkları bizi yine yalnız bırakmayacaklardı. :) En azından günü yalnız geçirmeyip eve dönecegiz derken saat 00.05 gibi benim şamandıra dalışa geçti çıktı bizimkiler geldi dedim içimden bir baktım şamandıra aldı başını gidiyor. Ta kendisiydi terbiyesizlik yapma gel buraya dedim sağolsun beni dinledi :) Güzelce kayanın üzerine alırsın sevgi şevkat gösterdikten sonra kovanın içinde yerine aldı . Sabah iş oldugu için geceyi 1 eşkina ile tamamlayıp evin yolunu tuttuk.

Eşkinayı fotoğraflayamadın çünkü hanım fotoğraf makinasını yanına almış yarım saat aradıktan sonra aklıma geldi :)

Eşkina boyu 29 cm

2. sessizdenizci

sessizdenizci Mustafa

Favori Kamış:
    Okuma Trio Rex 425-250, Okuma Safina-x Tele-Spin300, Ron Thomson Tyron teleskopik 270. mt
    Favori Makine:
    Okuma Avanger AV40, Okuma Safina Pro SPA 65, Lineaeffe Rapid Drake RD 30, Silstar
    En İyi Avı:
    Büyük balık kaçtı
    Tebrikler, güzel av olmuş :)

3. therasmus

therasmus fatih demirci

Favori Kamış:
    Lineaeffe spider surf 4.20 m
    Favori Makine:
    Ryobi oasys 8000
    Tebrik ederim,

4. aknysfsrn

aknysfsrn AKINYUSUF

Favori Kamış:
    D.A.M SPEZIPOWER TELE SURF 420
    Favori Makine:
    Shimano aero
    En İyi Avı:
    Yumurtalık Pistaş mevkii LAGOS 5 kg
    tebrikler güzel av olmuş artık yerken çekersin abim fotosunu :)

5. huskynight

huskynight engin

teşekkür ederim sizinde avlarınız daim olsun...

6. huskynight

huskynight engin

teşekkür ederim

7. korni

korni koral

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    55 kg trakya kıvırcığı
    tebrikler :)