Herkese selam Pazartesi akşamı tuzla açıklarında yaklaşık 5 kg istavrit ve bu akşamda yine yaklaşık 5kg istavrit ve mezgit tuttuk . Balık o kadar hareketliydiki bazen 1-3 metre asında bazende dipten 1 metre yukarıda zaten mezgitlerde dipten 1 metre yukarıya çektiğimizde oldu değişik lezzetler olması lazım mezgit adedi 15 'i geçmez Resimler aşağıdadır. Çaparilerde emeği geçen emre fishing ' e selam olsun ellerine sağlık demeyi borç biliriz. Hayalet İstavrit Çaparisi Mor 2'li Paket
Güzel av olmuş tebrikler, Salı günü bende oradaydım ama seni göremedim, senin mekanın 2-3 metre sağ tarafındaydım. Bende orada 3 tekerli motorda malzeme satan amcadan aldığım özel çapariyi kullandım, herkez boş çekerken 3lü 5li aldım balıkları. Umarım yine karşılaşır beraber av yaparız. Rast gele.
Benden de sizlere selam olsun, nice balık dolu avlar dilerim.. Elinize emeğinize sağlık. Mezgitin çıktığı meralarda morun yanı sıra turuncu çapari de deneyiniz. Diğer çapariler ile arasındaki farkı mezgit açısından göreceksiniz.
Selam Mustafa Ben tekne ile açıldık seninle muhabbet ettiğimizde söylediğim meradan pazartesi aldım . Dünde o meraya gidecek kadar vaktim yoktu tuzla açıklarında istavrit yaptık.sende boş durmamışsın Keşke Salı günü arasaydın benimde canım sıkılıyordu oltaları atar sohbet ederdik eşkina takılırdık neyse bayrama kadar ben yine çıkacağım daha sonra biraz dinlenme ve sonrasını biliyorsun tekne ile dişliye dolaşacagiz uzun olta ve sırtı kaşık yapacagız akşamları çıkarsan bende musait olursan tekrar çıkalım
Emre Eline ,emegine , yüreğine saglık takımların çok güzel iş yaptı. İnşallah diğer takımlarını ( sarıkanat , lüfer , palamut ) deneme şansımız olur . Kendine iyi bak bol takımlar diliyorum sana
Benim tanıdığım kimse yok ama balıkçı barınağında ve itünün oradaki tekneler ile ilgilenen arkadaşlardan bilgi alabilirsin
Kusura bakma daha yeni girdim siteye uzun zaman aradan sonra çapariler EMREFİSHİNG 'in zaten sitede reklamı var .