Merhaba Arkadaslar Ben Istanbul Tuzladan Fuat Balik Avi Manyagiyim Ama Firsat Buldukca Avlaniyorum Hayvan Delisi Bi Adamim Ozellikle Pitbull Evliyim Normalde Bayan Kuaforuydum 2 Salonum Vardi Kirizde Yalan Oldum Simdi Evde Oturuyorum Bos Bos Her Turlu Avi Seviyorum Ama Cok Fazla Bilgim Yok Sadece Yakinimdaki Insanlar Davet Ederlerse Gidiyorum Işte Boyle
Merhabalar Fuat bey aramıza hoş geldiniz, bu arada çok geçmiş olsun Dükkanlarınızdan dolayı İnşallah tekrar açarsınız.Çok üzücü bir olay ama ALLAH bir Kapı kapatır bir kapı açar.
herkese cok tesekkur ederım hosbuldum bız musluman toplulugu ınanclı ınsanlarız elbette yuce rabbım bır yerden acıyo bı yerden kapıyo dunya olumlu dunya ınıslerde olacak cıkıslarda tek unutmamamız gereken sukretmek allahıma ınanıyor ve guvenıyorumkı elbet bana cıkıs kapısı verecektır sukrederek dukkanlarım olmustu hala sukredıyom rabbım benden herseyı aldıysa ben sınavdayım buna ınanıyorum ınsallah kısa zamanda cıkıs kapısı verır tesekkurler arkadaslar abıler bu arada ben bı baslık actım tuzlada avlananlar bılgı verırse bana neler cıktıgı hakkında cok sevınırım sımdıden tesekkurler.