Tuzlanın Sarıkanatları Tekrar Merhaba Arkadaşlar; Tarih:18/11/2012 Saat: 17:00 / 19:00 Yer: Tuzla Bu akşam bacanak ile yaptığımız av sonucunda ben3 sarıkanat aldım. Bacanakta bir zarganayı kandırmayı başardı. Bu günden sonra şu konuyu dile getirmeden edmeyeceğim. Özellikle Skoylu (Serdar abi) Aret ve Alico ve ismini şu an hatırlayamadığım diğer ustalar' ın tavsiyeleri takım önerileri öğrettikleri teknikler sayesinde kısa zamanda lüfer familyasının avını öğrendim. Onların bilgi birikimi sayesinde sanki yıllardır bu balığı tutuyormuşum gibi. İnanın çevremde kimse balık alamazken, herkez balık yok derken forumumuzdaki ustaların taktik ve teknikleri ile rahatlıkla balık yakalayabiliyorum. Ustatları dinleyin herkezin en az iki katı balık alacağınızı yada kimze balık alamazken sizin alacağınızı garanti ederim. Bunlarda bu akşamın yakışıklıları. Yalnız resim çekmeden bizim hanım çoktan kelleleri uçurmuç Ölçemedim ama balıklardan biri 20 cm civarı diğerleri 25 den fazla. Zarganada 30 cm üstünde. Dün tuttuklarımla beraber güzel bir ziyafet oldu.
Tebrikler güzel bir av olmuş ama keşke kafalarıda olsaydı bu güzel yaratıkların daha güzel görünüyor o zaman
Tebrikler ben de dün saban tuzla'dan yaptığım tekne avında 1 lüfer 7 tane sarıkanat aldım. Av azalıyor, geçtiğimiz haftalar daha bereketliydi.