Merhabalar, Unutulmaz anlarımızdan derlediğim resimlerle,kısa bir video paylaşmak istedim.Buyrun birlikte izleyelim http://video.google.com/videoplay?docid=-3579401461148259037
Eline emeğine sağlık. Müzik süper. Ve sanki deniz için söylenmiş. Resimlerle birleişince dadından yenmıyor. Sağolasın.
Sevgili Aslıhan, Negüzel bir anlatım olmuş,Ruhumun okşandığını hissettim, Doğamızın geleceğinden biraz daha umutlandım sanki ,ellerinize, yüreğinize sağlık,,,
tesekkurler,,,,burda bukadar uzakdan da olsa denizin kokusunu maviligini...yuregimin oltanin ucuna asili kaldigini hissettim....tesekur ederim
Laf aramızda, nerde minekop görsem dayımız aklıma gelir. Dayı'yı da mı gördüm ne? Hakikaten unutulmaz anlar. Aynı heyecan ve nostaljiyi bizlerde yaşadık sevgili Aslıhan. Teşekkür ederim.
Yazdığınız güzel yorumlar için hepinize çok teşekkür ederim.Mümkün olduğunca iyi bir ürün ortaya çıkarmak istedim ve tabii doğru mesajı taşımasına da dikkat ettim.Sevgiler...
Sizleri tebrik ederim, inanılmaz güzel bir çalışma olmuş, çok zevkle izledim, tabi bu videonun içersinde, sizlerin, sevginiz ve ilginizde olduğu çok belli oluyor, çok kişiye örnek olması dileğiyle, ellerinize sağlık, hoşçakalın.
Teşekküreler Dayım,senin ve diğer dostlarımızın varlığı sayesinde oluyor bütün bunlar Evet Tarkan abi,insan doğru fenerden kerteriz alırsa rotası da doğru olur.Mustafa abinin sabrı,eğiten yanı,tevazusu ve emekleri olmasa herhalde bizim yaptığımız işlerden de pek hayır gelmezdi.Çok yavan ve tatsız hatta bencilce içe dönük bir balıkçılık anlayışımız olurdu.Neyseki sitemiz ve dostlarımız var... Güzel sözleriniz beni onurlandırdı Orhan amca,eksik olmayın.Ayrıca şu toriklerin hiç olmazsa bir kısmını Bandırma ve Erdek istikametine doğru kovalarsanız sevinirim.Ben burdan kaşık ve rapalayla karşılarım onları,siz endişe etmeyin