ubujavine23 gecıkmış av raporu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında ubujavine23 tarafından paylaşıldı.

1. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    220 kg geyik balığı 1150 kodiak balığı,617 kg domuz balığı
    cumartesı sabahı yan komsum kazım abı ye yardım etmek ıcın erenkoye gıttık kazım abı herturlu tadılat ve dekarsyon ıslerını yapar neyse beraber gıttık cok yorucu bı calısmaydı asansorsuz bı bınanın 5.ncı katına belkı 40 sefer ınıp cıktım malzeme ıcın aksam dugun oldugu ıcın 16:00 cıvarı ışı bıraktık eve geldım hemen dus aldım ustumu gıyınıp takımlarımı kontrol ettım mahallenın genclerınden yavuzu da yanıma alıp dogru dragos kum ıskelesıne gıttım saat 17:00 gıbı ordaydık ama olta atacak yer yoktu.cok kalabalıktı.hemen ordan ayrılıp kendı avlagıma gıttım oltaları actık takımlarımızı taktık ve yemledıkten sonra mavı sularla bulusturduk.5 mt lık gol kamısı mı da acıp klasık 3 lu dıp takımını takıp kus bası dogranmıs tavuk gogsuyle yemleyıp zılı de takıp suya bıraktım gergın olacak bır sekılde buldugum cok guzel bı kaya arasına sıkıstırdım tabı bu arada ılk mesgıtler geldı.bır kac dk sonra majestık28 kardesımızde bıze eslık ettı sonra ava devam ettık her atısta mutlaka bı tane aldık.
    havanın kararmasına yarım saaat kırk bes dk kala zırr zırr calan zılle dırek kamısa sarıldım tasmalayıp kaldırdım ve ılk gelıncıgımı aldım. hemen arkasında n 5 dk sonra 2.ncı gelıncık geldı o arada yavuzda acemı sansıyla mezgıtlerı ıkıser 3 er almaya basladı hava karardıktan sonra saat 12 ye kadar toplam 9 gelıncık aldık o saatten sonra sabah altıya kadar tık olmadı sabah altıya kadar da yaklasık 2 kılo kadar da mezgıt yakaladık avımızı uykusuzlugun ve ıs yorgunlugunun son safhasına geldımı anladım ve hemen avı sonlandırıp eve gıdıp derın bır uyku cektık alttakı lınkte de yakalanan balıkların fotosunu gorebılırsınız

http://tr.netlog.com/ubujavine23/photo/photoid=49915812#photos

http://tr.netlog.com/ubujavine23/photo/photoid=49915976&surr=0#photos

http://tr.netlog.com/ubujavine23/photo/photoid=49916165&surr=0#photos

bu ılk av raporum surcı-lısan ettıysem affola

Son düzenleme: 23 Nisan 2009
  2. troster

troster İLHAN

Favori Kamış:
    lineaaffe 15 kilos
    Favori Makine:
    okuma rav2, okuma salina 10000
    En İyi Avı:
    lüfer,istavrit.turna v.s..
    emeğine sağlık..gelincikler güzelmiş...

3. esabi

esabi SENIOR MEMBER

Favori Kamış:
    reklama gerek yok
    Favori Makine:
    favori kamışım bölümünde yazıyor
    En İyi Avı:
    pulu imzamda
    mehmet kardeş tebrikler güzel av olmuş:) :)

4. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    saol tesekkurler

5. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    saol abı teskkrler

6. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    bu arada bı anlık dıkkatsızlık sonucu konuyu yanlıs yere acmısım modlarımızdan bırı rıca etsem denız av raporları kısmına tasıyabılırmı konuyu

7. denizci_kaptan

denizci_kaptan Sami

Tebrikler.

Konu taşındı.

8. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    tesekkur ederım sagolun

9. majestik28

majestik28 ali barış

benden hiç bahsetmiyon usta:)

10. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    dogruyas abısı aceledn senı unutmusum kusura bakma

11. majestik28

majestik28 ali barış

12. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    nerden aklına geldı abısı unutmussum ben onu :):):)

13. İstinyeli

İstinyeli Uğraş

Tebrikler güzel av olmuş. Kaç numara iğne kullandınız ?

14. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    sagolun tesk ederım.genelde 1 nolu duz beyaz ıgne kullanıyorum ama bu avlarımı 3 nolu ıgne ıle yaptım.

15. mühendis

mühendis Anıl

Favori Kamış:
    2.10 kamış ve şeytan oltam
    En İyi Avı:
    1m'lik dere yılanı
    Merhabalar,
    Elinize sağlık güzel av olmuş. Bir şeyi merak ediyorum, mezgite çok benzeyen bu gelincik balığı çok kalın ve kaygan bir deriye sahip galiba... ben bir iki tane yakaladım ama ayıklarken binbir çile, pişirirken ayrı... deriyi soyuyor musunuz?
    ben bu balığın fendine eremedim yani :)

16. ubujavine23

ubujavine23 mehmet

En İyi Avı:
    tesekkurler.evet derısı kaygan bı balık . normal de derı soyuluyo once kafayı kesın sonra yavas ca derı yı yuzun ama ben derı soymuyorum.resımdekı balıklar gecen haftadan ayın 18 ınden gectıgımız hafta sonu (25 nısan) da da av yaptım 8 tane aldım ama onlar aceleye geldı hemen yedık benden sana tavsıye bu balıktan yakaladıgın zaman önce kafayı kes sonr bı guzel temızle derıyı soymak la ugrasma temızledıkten sonra bolca mısır ununa bula sonra tavada kızart balıgı fazla yakmadan tavadan al balıkları sonra kılcıklarını guzelce temızleyıp bı tabaga guzelce dız sonra 6 adet domatesın kabugunu soy ve guzelce rendele sonra bır adet ufak kuru soganı cok ınce mınıcık olacak sekılde bır kırmızı mercımek tanecıgı kadar dogra sonra bır adet yesıl bıberı de aynı sekılde mınık mınık parcalara ayır tereyagında sogan ve bıberı kızart renklerı soluncaya kadar sonra rendeledıgın domatesın ıcıne lımon sık 2-3 tane kakık kımyon nane he bıde cok udak dılımlenmıs maydanoz onuda ekle bı guzel karıstır soganlar kavrulunca domateslerı de sogana ekle kısık ateste 5 dk hasla sonra balıkların ustune guzelce gezdır...sımdı bunu neden tarıf ettın dıceksın ben 1 saat kadar once bu sekılde hazırladım kendı ellerımle ınan bana masada 7 kısıydık 7 kısı o kadar cesıt yemek olmasına ragmen sadece balıga gırıstı tabagı sıyırmak ıcın kavga edıoduk az kalsın kuzenle.yanı o kadar guzel olukı zoır tarıf ettım tabı bu tarıf 8 gelıncık balıgı ıcın gecerlı....gercekten harıkaydı ohhhhh mıs gıbıydı