herkese merhabalar cümleten.. balık raporu sunamıyorum zira hedef balık yok ortalıkdahihi zargana ve turna halen meydanlarda dolaşıyor.... ağırdan uğraşarak yaptığım popper sahtemi bitirdim..videodaki popperu daha önce bitirmiştim..zira malzeme eksik olunca hoşuma gitmedi görüntüsü,tekrar başa aldım çalışmayı.. somon balığının kuyruk derisi denk gelmişti..benekli kırmızı alabalık gibi..ama bu balık 7 8 kilo rahat vardı..onun derisini ve kanatlarını kullanmıştım..deri tam yetmedi....iri benekleri..tıpkı bir balon balığını andırdığı için..gıcık oldum söktüm böyle bir uygulama yaptım..sahte yapım aşamasını biraz ağırdan alacağım..zira şuan pek boş vaktim yok..yeterli ekipmanıda henüz temin etmedim..boş vaktimin başladığı günler öncelik ile malzeme alımını tamamlayıp..tekrardan birşeyler yapmıya çalışacağım... 2 farklı siteye yükledim videoyu..slayt gösterim arasında minik test denemesi var.... youtube deki video daha net çıkmış gibi geldi bana..öncelik ordan izlemenizi öneririm.. http://www.youtube.com/watch?v=TjEHY1dRQCg 2ci link: http://www.dailymotion.com/video/xtnnt4_handmade-popper-lures-el-yapymy-popper-sahte-balyk_sport kalın sağlıcakla...
martı poppera cesaret edemiyor, suda aksiyon halinde iken.. hareketsiz iken zaten ellemiyor, buralarda öyle çok martı yok..kafam rahathihi
seri imalat deyilde böyle oynuya oynuya kendimi geliştiriyorum yine bir tane daha yapacağım..çok basit yapım olacak..onun daha etkili olacağını düşünüyorum bu 2 sahteye nazaran.. google amca yi gezerken buldum...yurt dışındahihi
Ahahaha Abi popper'a kanat takıp, bide kaş,göz yapmışın ağız kısmına. Güldürdün akşam akşam. Güzel su sıçratıyor da sanki biraz ağır ve yorucumu, bana mı öyle geldi??? Eline sağlık, biraz tecrübeyle ideal ağırlığı bulursun zaten. Bence iş yapar, hatta şu haliyle bile.
bizim sularımızda uçan balık var ondanda esinlendim biraz iş yaparmı havasını bir denk getireyim raporunu açarımhihi popper öyle ağır değil,içinde bilyede yok henüz.. denizde popper kullanmak biraz daha yorucu..tempoyu kaptırdınmı bitirene kadar devam edeceksin.. teşekkür ederim arkadaşlar