öncelikle herkese günaydın hayırlı günler hayırlı işler evet abiler arkadaşlar ben eylülün birinde uçmakdere köyüne gidicem tekirdağ tarafındaymış bende ilk defa gidiyorum yani sizden isteyim o taraflarda ne çıkar ben kıyıdan avlanıcam yem olarak ne kullanmalıyım uçmakdere tarafında avlanan arkadaslar varsa yardımcı olurlarsa çok sevinirim şimdiden konuyla ilgilenen ilgilenmiyen bütün arkadaşlara teşekkür eder hayırlı günler dilerim
uçmakdere köyü tekirdağ şarköy arasındadır gidiş istikameti kumbağ üzerinden olacak tahminen sana söyliyceklerim sahil şeridi denizden çıkaracağın kurtla güzel mırmır yakalarsın deniz yapısı taşlık olduğu için levrekte alabilirsin bunun içinde teke ile veya bulabilirsen canlı yem (ilarya (kefal yavrusu) kullanırsan sonuç alabilirsin yine gece canlı teke yada kurtla eşkina şansında yüksek hadi rast gelsin
çok teşekkürederim yüksel abi güzel bilgiler verdin eminim faydası olacakdır kayalık bölgeyse dediğin gibi levrekde çıkar acaba levrege kaşık veya rapala kıyıdan at cek yapsak faydalı olurmu gerci rapala ve kasıkda pek deneyımlı degılım ama onada yardımcı olan arkadaslar olursa bir deneriz mesela rapalada nasıl bir takımla at cek yaparım
selam gokhan, eger deniz karisik ise kiyidan rapala ile levrek alma sansin yuksek...tabii bu iraz da kullanacagin rapalaya bagli... ben sahsen sana rapala X-rapi tavsiye ederim.10 cmlik olanlarindan... canli yem bulabilirsen(illa ilaryaya takilma.İspari ,ufak gelincik,ufak izmarit veya kaya baligi da guzel is yapar...)buyuk ihtimal alirsin bir seyler... yalniz onemli olan kendine guzel bir mekan secebilmen...bence mumkunse once canliyi birak baska bir mekanda ise rapala ile calis... rasgele... raporunu bekliyoruz...
Gökhan kardeşim uçmakdere köyü tam bir doğa harikasıdır.Denize eğilen ağaçlar tertemiz denizi ile çok güzel bir yer. Balıklara gelince marmaraya has bütün balıklar var levrek için 1 eylül süper bir tarih ,levreğin en bol dönemi eylül-ekim ayında oluyor. Levreğin tam yeri uçmakdere-gaziköy yolunda uçurumun dibinde domdom taşı diye tabir edilen bir taş var taşın üstüne oturup sahte yem ile at-çek yapabilirsin. Gaziköy girişinde sahilden çok güzel çinekop-sarıkanat yapar.
ilginiz ve verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaslar bir X-rapi alıp at çek yapıcam ama bu at cek olayını nasıl yapmalıyım sıyırtma kursunlamı yapmalımıyım yani rapalanın cekme esnasında dibe batması gerekiyomu
Rapalaya herhangi bir agırlık bağlamana gerek yok, ileri dogru fırlat sonra başla çekmeye ŞEKİL 1-A da görüldüğü gibidir olay Rastgele
çok teşekkürler canazor anlatım güzeldi artık her bilgiyi aldık geriye bir tek balığı yakalamak kaldı inşallah yakalarızda sizede güzel resim ve raporla döneriz tekrar yardım ve bilgileriniz için teşekkürederim