ucuz dam çıkrık-combo-?

Konu, 'Kamışlar' kısmında anil_280 tarafından paylaşıldı.

1. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Herkese merhaba. Ben bir çıkrık almak istiyorum. Şöyle bir takım buldum. Hazır bir set, D.A.M marka. Ama diğerleriyle kıyaslayınca çok fazla fiyat farkı var. Yani D.A.M in bir çıkrık motoru var fiyatı bu setin 2 katı.Bu setin hepsi 142 milyon. Anlamıyorum. Defolu,hatalı ürün mü satıyorlar? Yoksa çok mu kalitesiz? Benim hiç çıkrık tecrübem yok :( buna göre açıklarsanız sevinirim
    http://www.oltatakimi.com/productDetail.php?PRODUCTID=92800029&TAPED=A&INTYPED=specs_11

RASTGELE

2. neygut

neygut

Favori Kamış:
    Makina , Kamış , Sahte ve Organik Yemler.
    En İyi Avı:
    Henüz öyle anlatılıcak akdar büyük balık yakalayamadım :D
    bu seti nerde kullanıcaksın kıyıdan kullanacaksan çıkrığa gerek yok tekneden avlanıcakşan işe yarar. Ki birde çıkrık makina kullanmak zordur ve her ucuz görülen çıkrık makina alınmamalıdır bir süür özelliği var bu çıkrıklaırn hızlı sarımlı yavaş saırmlı vs vs

3. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Tekne ile 3 kg ya kadar balıkları yakalıyor ve tekneye almakta sıkıntı çekiyorsan alabilirsin.
    5 kg ya kadar sıkıntı yaratmaz. (usulüne uygun kullanılırsa)

Big Game Fish deki gibi kılıç ve orkinozlar için bu bir kürdan setidir.

Kamış daha büyük balıkların çıkrık sistemi avcılığı için uygun değildir.

4. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Hayır beni kıyıdan kullanmak için yeterince oltam var.:D . Zaten çıkrık kıyıdan kullanılır mı? Ben de bu özellikleri bilmediğim için soruyorunm.;)

5. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Cevabınız için teşekkür ederim. Benim zaten kılıç-orkinos yakalamak gibi bir derdim yok. Ben bu çıkrıkla sırtı çekmeyi düşünüyordum. Makineli oltalara pek güvenmiyorum, el oltası da kalın misinayla(benim kalından kastım 0.35 üstüdür:D ) iyi olmuyor.
    O yüzden çıkrık düşünüyorum. Yani teknenin bir yanından ufak silikon balık-kaşık sallayıp öteki yanından da bu çıkrıkla bir rapala sallamak istiyorum:rolleyes: .
    Sizce bu takımın bu kadar ucuz olmasının sebebi nedir peki?

Son düzenleme: 9 Aralık 2007
  6. oltacı35

oltacı35

sevgili anıl bu malzemenin verdiğin linkteki fiyatı 142 YTL.izmirde av malzemesi satan bi firma bunlardan getirdi 135 YTL ye satmaya çalıştı.elinde kaldı.şimdi 100 YTL diyor hatta ciddi alıcı olanlara "yaparız bişeyler" diyor ama yinede yüzüne bakan yok.

eğer izmirde tanıdığın varsa oradan sana alıp bi takım gönderebilir.ilgilenirsen bana PM at.sana firmanın ismini PM den veririm

aslında takımın fiyatı ucuz değil.birde nasıl bilgisayar konusunda toplama bilgisayarlar daha çok tercih ediliyorsa sanırım bu iştede toplama takım daha fazla tercih ediliyor.bu gibi firmalar çıkrığın yanına normal bi kamış koyarak eldeki stokları eritmeyi amaçlıyor olabilirler veya terside olabilir.çünkü bu malzeme öyle linkte görüldüğü gibi açık değil havası alınmış paket içerisinde satılıyor.hatta ben sadece çıkrığı alırsam kaça olur dedim o zaman bana sadece çıkrık için verilen fiyat 90 YTL idi.kısaca söylemek gerekirse kamış öyle ahım şahım bişey değil.

sevgiler.

7. karayel

karayel Yakup ERDEM

Favori Kamış:
    şeytan otası
    En İyi Avı:
    kaya balığı (1.5 gram) :)
    Derdini baştan söylemedin ama ben tahmin ettim.:) yani 3 kg ya kadar normal yöntemlerle tekneye almada sıkıntı çıkaran balık;)
    Fiyatın düşüklüğünün nedeni Dam Alround serisi kamıştır. Yoksa ki pek çok orta siklet markada 100 -150 ytl ye 10 -20 librelik çıkrık makine vardır.
    Alba dan bunun yarı fiyatına da çıkrık takım yapabilirsin.
    Çıkrık makine (50 ytl)
    http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=MK HL300
    80 libre (~40 kg) çekerli çıkrık kamış. (60 ytl)
    http://www.albashop.com.tr/asp/show_stock.asp?product=AK URA 80LBS

8. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Nazmi abi çok teşekkür ederim. İzmirli bir arkadaşım var , alacak olursam ona aldırırım. Ama senin söylediklerinden sonra ben bu takımı almam artık abi. Dediğiniz gibi toplama birşeyler bakayım olmazsa. Ben genelde internetten bakıyorum. Adana'da çıkrık satan bildiğim bir yer var ama çok pahalı. Yani 300 milyonluk bir çıkrık beni aşar. Ben zaten bahara kadar almayı düşünüyorum. En iyisi biraz daha araştırayım. Tekrar teşekkürler.:)

9. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    Yakup abi çok teşekkür ederim. Peki benim bir sorunum daha var. Bildiğim kadarıyla bu çıkrıkların kolları sol-sağ ele göre değiştirilmiyor, sabit değil mi? Ben solağım da o yüzden soruyorum.:D

10. ozan

ozan Ozan

kol yönü değişmiyor ama solak ve sağlak makina var

11. oltacı35

oltacı35

sevgili anıl yakup kardeşim sana güzel bir çıkrık linki vermiş.linkteki çıkrık 30 librelik kısacası 13.5 kg çekerli.

çıkrık kamışı için birde aşağıdaki linke gözat istersen.en azından fikir sahibi olursun.

http://www.avmarketi.com/asp/listgroup.asp?group=02030000

sevgiler.

12. anil_280

anil_280

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.4 kilo levrek
    herkese çok teşekkür ederim.