Merhaba arkadaşlar. Beni tanıyanınız tanır, yazın taş çatlasın 10-15 defa av yapabilirim. Neyse "silikon sahte balık + bullrag şamandıra" kullanarak yapacağım avlar için 3.00 - 3.50 m. lik atarı en az 50 gr en çok 150 gr olabilen ucuz işi ama kullandığımızda " bu fiyata bu kadar büyük iş" yapıyor diye bileceğimiz kamış tavsiyeleriniz var mı?reeling :laughing: Teşekkürler.
bırakın ucuzu kalitesine göre bedava http://www.anadoluavmarketi.com/urunler/daiwa-crossfire-teleskobik-kamis-2-70m-30-80gr/5179/
alper abi bu atar değerlerinde kemeraltında bi dükkanın önünde 3.00 metre kamış satıyorlar fiyatıyla kalitesi gayet makul... shakespeare marka kamış ve yanında çok da kötü olmayan bir makina 25-30 lira civarı. ben kamıştan da makinedende çok ama çok memnunum. dükkan ismini hatırlamıyorum fakat şöyla tarif edeyim; kızlarağasının arka kapısının orada milyoncu ve balık pişirici arasında ki büyük sokaktan gir 100 metre ileride sağda büfenin hemen yanında.kapıda botlar falan asılı sanırım sagutlar gibi bişey dükkanın adı. siyah gri ve kırmızı beyaz spiralli çeşitleri var...kamışla kıyıdan yemli, silikonlu avlar yapmak gayet keyifli...