arkadaşlar çin sitelerinde bulduğum sahteleri sizinle paylaşmak istiyorum. 9,5 cm 9gr adet = 5 tl civarı bana fiyatları ve duruşları gayet iyi geldi. sizin yorumlarınız nedir ?
zaten ben bunların 11cm ve 13gr olanından sipariş verdim fakat bunları yeni gördüm. 9gr sahte hava iyi olursa 30-40m atabiliyorum.o da levrek veya balık kıyıladığında buna benzer balıklar için yeterli. hem ufak sahte büyüklerine göre daha verimli diye biliyorum.
evet bunlara benzer sahtelerle 2 levrek yakaldım bende geçen pazar siz tatlı su levreğinimi kast ediyorsunuz denizmi ben tatlı suda yakaladım (Perç) Amerikan levreği testere.
Merhaba Özkan Bey, gördüğüm kadarıyla Alibeyköyde ikamet ediyorsunuz tatlı su levreklerini Alibeyköy barajındamı yakaladınız ? oraya ne kadar gitsemde kıyılarında yozuri bile gezdirdim ama levrekleri bulamadım hayalim sahteyle levrek yakalamak
http://www.ebay.com/itm/70mm-4g-FIS...638?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item415a287736 burdada güzel sahteler var. ben beğendiğim 6 tane sahte aldım geldi sorun yaşamadım.
Şükrü Bey merhaba, ebayde görmüştüm kararsız kalmıştım fotodakiler gibi ışığı iyi yansıtabiliyorlarmı hımm beğendiğiniz için bende sipariş ediyorum
Bu sahtelerin Discovery markası ile satılan 14 cm liğini kullanıyorum. Levrekde çok güzel iş yapıyor.