ufak bir çalısma

Konu, 'Olta Düzenekleri ve Yeni Sistemler' kısmında Since1453 tarafından paylaşıldı.

1. Since1453

Since1453 NoYaN

Uploaded with ImageShack.us[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us[​IMG]

Uploaded with ImageShack.us
    Uploaded with ImageShack.us sarıkanat-palamut icin kostek yaptım kosteklerden bir bölümü igneler mustad 1522 3-4no- beden 0,25-0,30 arası cesıtlı markalar tüylerin büyük cogunlugu kaz ve ördek tüyleridir bir tanıdıgım getirmişti halada var :D kulan kullan bitmiyor cesitli organze simler ve kırmızı oje

2. maximturka

maximturka mert

Favori Kamış:
    Okuma Salina SeaSpin10-40g,Shimano Alivio AX8000 3,30mt 50-100gr, Lineaeffe ac casting surf 390cm,
    Favori Makine:
    Okuma Safina Pro SPa-25 , OKUMA AVENGER AV-55 MAKİNE,DAİWA CROSSFIRE 2500
    güzel olmuş,
    birde balık yakalarsan bunlarla artık seri üretime geçersin. hazır satın almak seni kesmez .

3. 4443

4443

Emeğine sağlık ..

4. berkur

berkur şükrü

Favori Kamış:
    SHIMANO SURF LEADER 450 BX-G 3 PARÇA
    Favori Makine:
    shımono exage-ryobı epplause-shımono power aero fılegentd.
    En İyi Avı:
    lüfer+palamut.
    güzel bir çalışma uclarına oje sürmüşsün sanırım onun yerine kırmızı asedadlı kalem kullanırsan senin için daha rahat olur oda suda çıkmıyor.:thumb:

5. shadowpane

shadowpane Hakan

Favori Kamış:
    Shimano Antares/Vengeance/SuperAero Lineaffe_Spider Surf Okuma_VSystem/hellios/x-safina
    Favori Makine:
    Daiwa_Entoh/Ballistic Shimano_Aernos/KİSU/BULL'S AlbaStar.Pasha 60
    En İyi Avı:
    Yayın/Turna/Alabalık Eşkina/Levrek/Palamut/Lüfer/Kalkan
    ellerine sağlık, sizin kadar titiz çalışmadım ama hazır aldığım köstekler ile bende capari yapıyorum. kalabalık yerlerde muhakkak birileri gelip sizi buluyor. merayı bilmeyen kişiler siz 100 gram atarken 50 gram sallıyorlar, emekler boşa gidiyor.

sizi tebrik ederim. kolay gelsin

6. Since1453

Since1453 NoYaN

teskkurler sagolun 10 senedir kendim yapıyorum takımlarımı :D oje biraz kalın tuttugundan diş gecmesini askeriye indiriyor dişlilerde 10 senedir yaptım takımlarla cok guzel avlarım oldu son zamanlarda kullandım kaz ordek tuyleri güzel iri istavrit alıyor cevremde olanlarada zamanında hibe amaclı verdigim oluyor. guzelde bir dostluk pekişmiş oluyor tesekkürler degerli yorumlarınız icin