Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us sarıkanat-palamut icin kostek yaptım kosteklerden bir bölümü igneler mustad 1522 3-4no- beden 0,25-0,30 arası cesıtlı markalar tüylerin büyük cogunlugu kaz ve ördek tüyleridir bir tanıdıgım getirmişti halada var kulan kullan bitmiyor cesitli organze simler ve kırmızı oje
güzel olmuş, birde balık yakalarsan bunlarla artık seri üretime geçersin. hazır satın almak seni kesmez .
güzel bir çalışma uclarına oje sürmüşsün sanırım onun yerine kırmızı asedadlı kalem kullanırsan senin için daha rahat olur oda suda çıkmıyor.:thumb:
ellerine sağlık, sizin kadar titiz çalışmadım ama hazır aldığım köstekler ile bende capari yapıyorum. kalabalık yerlerde muhakkak birileri gelip sizi buluyor. merayı bilmeyen kişiler siz 100 gram atarken 50 gram sallıyorlar, emekler boşa gidiyor. sizi tebrik ederim. kolay gelsin
teskkurler sagolun 10 senedir kendim yapıyorum takımlarımı oje biraz kalın tuttugundan diş gecmesini askeriye indiriyor dişlilerde 10 senedir yaptım takımlarla cok guzel avlarım oldu son zamanlarda kullandım kaz ordek tuyleri güzel iri istavrit alıyor cevremde olanlarada zamanında hibe amaclı verdigim oluyor. guzelde bir dostluk pekişmiş oluyor tesekkürler degerli yorumlarınız icin