Uzun zamandır rapor açmıyordum fakat bu sefer gelen levrek site aracılığı ile Ufuk arkadaşımızdan aldığım sahteye yapıştı, bu raporu hem sizlerle hemde ufuk arkadaşımızla paylaşarak vermiş olduğum sözü tutmak istedim. Öncelikle kendisine bana göndermiş olduğu sahteler ve yanındaki hediye kancalar içinde çok teşekkür ederim.
Onur merhaba, başlığı okuyunca biran korktum . Konuyu okuyunca emin ol senin kadar sevindim. Levrek çok güzel yanındaki bonusta öyle ufak tefek birşey değil. Maddi manevi harcadığın zamanının müfakatı güzel olmuş. Çıtayı sen bayağı yükselttin bundan sonraki hedef galiba kendi rekorunu büyülmek olacak . daha irileri rastgelsin dileklerimle...
Sevgili Onur tebrik ederim. Muhteşem bir levrek. Ufuk kardeşimize ithaf edişin de ayrı bir incelik, gönlünce avların daim olsun gözüm.
Maşallah Maşallah Rover 128 güzel sahte bide onu kullanabilmek önemli tabiki Tebrik ederim güzel bir paşa, devamini dilerim.
Onur Tebrikler bildiğin canavar bu Bayramda samsunda olacağım bana bayram süresince gidebileceğim avlak önerebilir misin. Yanıma da bir rover 128 aldım bile
Tebrik ederim Onur. Çok güzel bir levrek, dahasını yapacağını da bilyiorum. Rastgelsin güler yüzlü arkadaşım.
Sevgili Onur kardeşim böyle bir balığı avladığınız için kocaman tebrikler.....bu balığın böyle fotoğrafını hemen avdan sonra denizin kenarında çekseydin gerçekten değişik bir fon ile çok güzel görünürdü...İnşallah bundan sonraki balıklarını av yerinde taze taze görüntülersin, Böyle avlarının devamını bekliyoruz, sevgiler.
tebrikler, ustalığınız var belli o balığı sudan almak zor olsa gerek. hocam 128 bende de var ve balık tutuyorum ama bazen yavaş wtd bazen düz sarıyorum bazen de hızlı yukarıdan. size nasıl sararken vurdu ve ne vakitte acaba paylaşır mısınız ?
Her yiğidin yoğurt yemesi farklıdır derler , wtd ile de balık aldığım oldu fakat genellikle düz ve hızlı sarıyorum sahtenin suyun üstünde hoplamasına dikkat ediyorum. Tanyeri ağarırken geldi bu paşa..
Evet. Bazen öylesine satarken bile vuruyor. Haklisin. Her bir balığın sahteye o anki ruh haline göre vuruş şekli var sanırım
Ellerine sağlık süper gözüküyor bereketlisine rasgele diyelim. uzun zaman olmuştu gerçekten görüşmeyeli çok sevindim. Daha bol olsun rasgelsin.bereketli olsun Sevgiler