uğursuzluk,kıskanclık,ğöze ğelmek,ayagı uğursuz

Konu, 'Av Hikayeleri' kısmında postaci_61 tarafından paylaşıldı.

1. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    değerli dostlar siz bu işlere inanırmısınız yoksa batıl inancm mı dersiniz
    vallahi ben pek inanmasam da etkilenirim bakın size şaka mahiyetin de
    ama gerçek birkaç örnek size balık tutarken hem şaka azıcık da ciddi muhabbetinimiz den bir kaç küçük anı
    1_ Polis Emin vallahi dostum hemşerim çok severim muhabbeti dostluğu hoş dur
    AMA herifin gözü göz değil gökden geçen uçağa ters baksa mazallah uçağın durumu pek hoş olmaz
    2_limanda balık yakalıyoruz benim sağım da emin bey kayanın üzerine yatmış elin de eşkina için denize attığı,misina bana bakıyor bende kolay kolay ayaga kalkmadan oturduğum yerden misina atarım misinayı bir sallayıp atıyorum misina elim e dolaşıyor,tekrar atıyorum ayağıma dolaşıyor,yahu bari ayağa kalkıp atayım diyorum atıyorum misina ayağamı dolaşıyor alllah allah 40 yıllık amatör balıkcıyım böyle işler pek olmaz ama neyse herhalde misinam gamlammmıştır diyorum tekrar atış olmaz böyle birşey misina tekrar ayağıma dolaşıyor bir de baktım emin bey kıskıs gülüyor ulan dön öte tarafa seni uğursuz bakışlı dedim gülerek öteye döndü misinamı attığım misinam tam atış noktasına kondu emin bey döndü abi l0 dk sana bakıyorum sana bir bakış yaptım elin ayağın dolaştı dedi gülüşmeler
    adamın gözü çok fena adam tuttuğu balığa ters baktımı yuttuğu balık bile misinadan düşüyor ğecen ğün uçan kuşa baktı bak ne güzel uçuyor dedi kuş havada azdaha başka kuşa çarpacaktı:D :D :D
    terzi yüksel meşhur ğebelek abiniz tam bir uğursuzluk abidesi denize ğittimi onun gittiği yer kurur tutuğuz balık büyük ihtimalle kayaya takılır yada kayanın altına kaçar yada misinanıza ağaç,araba lastiği takılabilir tam bir süpriz nazar adamıdır
    ama balık avımızın değişmez muhabbeti hoş dostlarıdır
    sevğiler

2. Nightwalker

Nightwalker Kagan

Cok guldum valla, abimiz supermis! :)

3. eozsoyeri

eozsoyeri Erdem Özsoyeri

Bu abimiz balıkçıya değil balıklara baksın biraz yav:)

4. hauki

hauki mustafa cecen

Favori Kamış:
    olta ve zipkin
    En İyi Avı:
    görup de tutamadigim balikti
    Emin abi avrupa yakasi dizisindeki Cesur karakterini canlandiran Gurgen Öz un akrabasi veya bir arkadasi olmasin:D

5. Köksal KUBAL

Köksal KUBAL

Favori Kamış:
    Olta, zıpkın
    En İyi Avı:
    5 kg levrek
    O Kendi uğursuzluğun!....

Postacı hiç kıvırma. Kendi beceriksizliğini başkalarının üzerine de atma. Sen 4.5 kg. lık Levreği tutarken bu adamlar yanında değilmiydi. O zaman uğursuz değildiler de elin ayağın birbirine dolaşınca mı uğursuz oldular. Bence sen yaşlandın. Bırak bu işleri. Sen bu sitede anılarını yaz. Dinazor seni. Sen anılarını yazarken birileri Keşap sahilinde levrekleri götürüyor. :p :cool: :eek:

6. postaci_61

postaci_61

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    rus kefali 9.35 kg
    kocasak da

kocasak da yine harbi balıkcıyız seni ğidi zıpkıncı seni:D :D :D