Uluabat yardım.

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında Nakre tarafından paylaşıldı.

1. Nakre

Nakre Erkan Yılmaz

En İyi Avı:
    100 gr. Çapak
    Merhaba, ailece piknik yapabileceğimiz ve olta atabileceğimiz uluabat kenarında bir yer arıyorum. Google earthten filan bakıyorum ama uluabat kenarları çok net çıkmamış maalesef. Yardımcı olursanız çok sevinicem, aksi halde yarınım dağda heba olacak.
    Saygılar.

2. karacabeyli

karacabeyli Lütfi ALAGÖZ

En İyi Avı:
    turna-2,5 kg.
    Uluabat,

Değerli arkadaşım, Uluabat kenarında bu sıcaklarda oturacağınız gölgelik çok zor, varsa çocukları perişan etme. hem piknik hem balık olsun diyorsan sana tavsiyem:Karacabey yoluna çık devam ederken çingençeşme mevkiinde SEYRAN köyü diye yol ayrımı göreceksin oradan gir 6-7 km sonra Hayırlar köyünüde geçince bir köprü göreceksin.orası bol ağaçlık ve gölgedir, rahatlıkla pikniğini yaparsın, giderken bolca solucan çıkart bir yerlerden ikili üçlü dip oltalarla ailecek herkesin eline bir olta ver, istemediğin kadar israil sazanı,kızılkanat,şansın varsa yerli sazan ve belkide yayın bulabilirsin,(çalışan su motorları kafanızı şişirebilir )

3. Nakre

Nakre Erkan Yılmaz

En İyi Avı:
    100 gr. Çapak
    Teşekkür ederim tarifiniz için.
    Ben Devlemeliyim, yıllardır orda avlanıyorum, ancak Nilüfer'den dolayı balıklarda koku var, kimse yemiyor. Yenmeyen balığıda avlamak istemiyorum. Bu sebeple Uluabat demiştim.