ULUABAT'da turna alan varmı

Konu, 'Tatlı SU Balık Avcılığı' kısmında laborant1986 tarafından paylaşıldı.

1. laborant1986

laborant1986 mesut

Değerli abilerim sevgili arkadaşlarım
    Denizdeki başarısız ama çok heyacanlı avlarımdan sonra tekrar tatlı sulara dönmek istedim Sebepleri arasında eve balıksız dönmem ilk sırada ve yeni avlar yeni heyacanlar arıyorum daha önce hiç turna avı yapmadım uluabatta kıyıdan sazan ve kızılkanat avladım ki bursadaki en başarılı avım (bir defasında 33 tane kızılkanat)
    Turna avında bana yardım edecek avlak ve yem konusunda yardımcı olacak siz değerli büyüklerimin fikirlerini bekliyorum kıyıdan at çek yapacağım silikon mu kullansam yada sahte balık mı ? reeling

2. vetserhat

vetserhat Serhat TORUN

Favori Kamış:
    mitchell tele spin; mistrall carp feeder,jaxon xt pro
    Favori Makine:
    shimano alivio,spro passion 730,banax,mistrall carpmax,okuma trinity,albastar,
    En İyi Avı:
    Aynali sazan 4.5kg,Baltik Morinasi 4 kg
    Selamlar
    Ulubatta kiyidan turna icin en ideali klasik kasiktir. su bulaniksa genis olan su berraksa dar olan kasik her daim is yapar. baligin en iyi avlandigi bolgeler ise karacabey otoyolu mevkiindeki akyarlar denilen kiyilar ile ulubati bursa yonunde gectiginizde eski ordek ciftligi de denen kullanilmayan binanin oldugu o bolgelerdir. oradan baslayarak kus cenneti parkinin oldugu bolgeye kadar tarayin. Kayikla cikacaksaniz da en iyi yer Ulubat deresinin gole agzinin oldugu yerdeki midyelik alandir....

3. laborant1986

laborant1986 mesut

çok sağ ol o zman yarın gidip kaşık alayım umarım nöbet iyi geçer yarına giderim saat konusunda ne diyorsunuz

4. nertetiker

nertetiker ÖNER

Favori Kamış:
    REMIXON STORM SURF KAMIŞ 100-275G 420CM
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40 makine
    En İyi Avı:
    AVIN İYİSİ KÖTÜSÜ OLMAZ :)
    geçen hafta ordaydım sabah 5,30 dan 13,20 ye kadar kaşık silikon taramadığımız gezmediğimiz yeri kalmadı tek bir vuruş bile alamadık su çok yükselmiş balık yatakları içerde kalıyor gene denemekte fayda var rast gele

5. laborant1986

laborant1986 mesut

yine yağmur yağdı sular iyice yükselmiştir bende yağmur yuzunden gıdemedım

6. muratcoskun

muratcoskun muratcoskun

Favori Kamış:
    alba star 2,70
    Favori Makine:
    şimano
    En İyi Avı:
    turna 2,5 : yayın 7,5
    bizde geçen hafta uluabatta idik.
    kayıkla girdik,sonra uluabat köprüsünden kıyıdan attık, hiç bir şey yok. henüz erken, sular yüksek.