Değerli abilerim sevgili arkadaşlarım Denizdeki başarısız ama çok heyacanlı avlarımdan sonra tekrar tatlı sulara dönmek istedim Sebepleri arasında eve balıksız dönmem ilk sırada ve yeni avlar yeni heyacanlar arıyorum daha önce hiç turna avı yapmadım uluabatta kıyıdan sazan ve kızılkanat avladım ki bursadaki en başarılı avım (bir defasında 33 tane kızılkanat) Turna avında bana yardım edecek avlak ve yem konusunda yardımcı olacak siz değerli büyüklerimin fikirlerini bekliyorum kıyıdan at çek yapacağım silikon mu kullansam yada sahte balık mı ? reeling
Selamlar Ulubatta kiyidan turna icin en ideali klasik kasiktir. su bulaniksa genis olan su berraksa dar olan kasik her daim is yapar. baligin en iyi avlandigi bolgeler ise karacabey otoyolu mevkiindeki akyarlar denilen kiyilar ile ulubati bursa yonunde gectiginizde eski ordek ciftligi de denen kullanilmayan binanin oldugu o bolgelerdir. oradan baslayarak kus cenneti parkinin oldugu bolgeye kadar tarayin. Kayikla cikacaksaniz da en iyi yer Ulubat deresinin gole agzinin oldugu yerdeki midyelik alandir....
çok sağ ol o zman yarın gidip kaşık alayım umarım nöbet iyi geçer yarına giderim saat konusunda ne diyorsunuz
geçen hafta ordaydım sabah 5,30 dan 13,20 ye kadar kaşık silikon taramadığımız gezmediğimiz yeri kalmadı tek bir vuruş bile alamadık su çok yükselmiş balık yatakları içerde kalıyor gene denemekte fayda var rast gele
bizde geçen hafta uluabatta idik. kayıkla girdik,sonra uluabat köprüsünden kıyıdan attık, hiç bir şey yok. henüz erken, sular yüksek.