İsşiz geçen 10 günün üzerine birde grip belasıyla uğraşmak canımı son derece sıkmıştı.2günlük ev hapsinden sonra daha fazla evde kalmak istemiyordum.Bütün bu olumsuzlukların içerisinde kafamı dağıtmak için düştüm sahil yollarına.Saat 16 sularında çatladıkapıydım.Biraz kahve keyfinden sonra oltam sudaydı.Saat 19:30a kadar tek bir vuruş bile alamadım.Geçen 3,5 saatte bol temiz hava ve çay alırken önümüzden geçen gırgırları ve martıları seyrediyordum... Bu akşam sahil diğer günlere göre daha kalabalıktı,herkez balığı unutup cay ve sohbete dalmışken ilk vuruşlar gelmişti.Arka arkaya hiç kesmeden vuruşlar ve sonrasında kovaları dolduran çinekoplar gelmeye başlamıştı.Herkez biranda ne olduğunu anlamadan telefonlara sarıldı herkezin ortak sıkıntısı yemdi.Sahile inerken kumkapıdan biraz istavrit aldım,20tl fiyat biçiyorlar artık yemi bile sayı ile almaya başladık.Birara su diyologlar yasandı yanımda: -abi bu akşam balık cok iyi gelirken kumkapıdan yem kap gel -abi canlı kalmamış -olsun ne varsa kap gel... evet millet ne varsa kaptı geldi ama işin entarasan kısmı balık bu akşam cok cömertti vede yem secmiyordu. Bu güzel günde canım hiç ayrılmak istemiyordu,fakat saat 21 gibi ayrılmak zorundaydım.Sonucta 7 adet çinekop aldım,kestirdiğim yeminde sayısı tuttugumdan fazla idi.Çevremdeki kovalarda ise ortalama 8-10 adet çinekop vardı.Ve benim ayrıldığım saatlerdede insanlar balık almaya devam ediyordu işte benim yakışıklılar
umut tebrikler bende saat 21:00-24:00 arası emirgandaydım ama 3 tane alabildim yanlış yere gitmişiz demek saat başına 1 adet
abi valla isyan ettim erken ayrıldığıma tam gününü yakalamıştık ama ayrılmam gerekiyordu,ne yapalım kısmet bu kadarmış.Bugün balık içerdeymiş anlaşılan birde balık kıyıdan geldi baştan uzağı yokladık ama meğer yakındaymış...
Umut yem hakkında anlatıklarına bakılırsa bunada şükür demek lazım bundan sonraki avlarının bereketli geçmesini dileirm rastgele
eşref abi yem gercekten sıkıntı para ile alalım diyoruz kumkapıya gidiyorum 3 tane balıkcıda var onlarda yazmıslar 20tl dedim palamut 4 lira cinokop 10 lira,istavrit 20 adamlar biliyor hastasıyız ole bole alacaz anlıyacagın tam karaborsa,adları gibi biliyorlar istavrite 20lira kimse yemek için vermez onlarda bizi buldu resmen kazıklıyor