kim demiş balık birşey öğretmez diye.balıkçı felsefe bile yapar!hem de hayata dair en kralını.boşuna şarap aldık mı gidilmez balıkçı abilerin yanına. gelelim anıma.anım avlanma ile ilgili değil ancak hatırladıkça gülümserim.ingilizce hazırlıkta hocamız ders kitabındaki belli aktivitelerden ikisini eşleştirip ortak noktalarını bulmamızı söylemişti.herkes 5 dakika düşündü seçimini yaptı.ilk arkadaş basketbol ile futbol demişti.ortak noktayı oynamak için topa ihtiyaç vardır gibi.bir diğeri televizyon ve radyo dedi.ortak noktaları ise elektriğe ihtiyaç duymalarıydı. gelgelelim sıra bana geldi.ankaraya hapsolmuş bir deniz ve balıksever olarak aklıma gelen iki şeyi söyledim.(akıl balıkta tabi)diyaloğu yazıp yorumsuz bırakıyorum. -yes emre.what are your activities?(evet emre senin aktivitelerin neler?) -fishing and chess sir.(balık tutmak ve satranç) -hoca birden afalladı.sonra sordu:how are they related (ne gibi bağlantıları var bunların ki?) -sir to win the chess game you must be intelligent.(satrancı kazanmak için akıllı olmalısınız) -what about fishing?(balık tutmakla ne ilgisi var?) -sir if you are less intelligent than fish you cant catch any.(hocam eğer balıktan daha az akılıysanız balık tutma şansınız yoktur) herkes şaşırmıştı.ben de balık tutmuş kadar hissettim kendimi.bu noktada yaşamak yavaş yavaş doğmaktır lafıyla bitiriyorum.ukalalık diye algılanmayacağını dileyerek bu unutmayacağım anımı en güzel paylaşacağım kişiler balıkseverler.herkese bol avlar!
Ben konuyu ilk gördüğümde şaşırdım aslında ana Emre konu açmış ama anket yok dedim Emre kardeşim çoktandır görünmüyorsun özledik seni aman şimdi öle dedim diye hemen bi anket açmaya kalkma sakın Şaka bi yana güzel bir diyalog olmuş hocayla umarım balık sayesinde iyi not almışsındır Sevgili Emre paylaşımın için teşekkürler
müjdat abi teşekkürler yorumuna.o sınıfı en iyi 2. notla geçmiştim.ama şunu da söylemeliyim olaydan 3 ay sonra finale çalışamamıştım ve yorum isteyen 40 puanlık paragraftaki konu neydi dersin? tatlı su balıkçılığı yani paragrafta işte genelde balıklar kök sazlık gibi saklanabilecekleri yerleri seçerler.yani tatlı su balıkçılığı.cevaplarken okumadım bile desem yeridir.40 tam puan almıştım oradan ki arkadaşlar yakınıyordu sınavdan sonra hala düşünür dururum o konunun orada karşıma çıkması neydi?acaba hocanın hayat felsefesini mi değiştirdik yoksa kıyak mı yaptı bana.ya da ondan sonra kendini balığa mı verdi bu arada benim anketler gogılda ilk 3te çıkıyor dip not: sitemizde piştikten sonra bir şirkettte anketör olarak part-time çalışmaya başladım. parası fena değil yakında bir penn makine alırım bu gidişle. sevgiler saygılar..
Alem adamsın anketörlük işine sevindim bunda sitemizin bir nebze olsun katkısı varsa ne mutlu bize Sevgi bizden sana kardeşim Allaha emanet ol.
Çok güzel bir anı olmuş, sadece senin değil o an sınıfta bulunan hiç kimsenin unutamayacağı bir anı paylaşım için teşekkürler
teşekkürler yorumlarınız için. bildiğiniz gibi balık aşkında sınır yok. akıldan çıkmıyor not: bu gece bol fotolu bir balık anısıyla foruma eli boş gelmemek hedef sevgiler herkese bol avlar dileğiyle.
balıkları hipnotize etmek isterken kendi hipnotize olan temelin fıkrası geldi aklıma okurken süper cevap olmuş helal olsun emre