dğerli forum üyeleri üniversiteyi kazandığımdan dolayı çok sevdiğim antalyamdan uzak kalacağım ne yazık ki izzet abimle kadir abimle bahadır kardeşim le avlarımız sadece tatillerde olacak kadar azalacak ben ısparta yı kazandım ve allah nasip ederse 2,3 gün içinde oraya gideceğim sadece tatillerde levrek ve baraküdalarımıın peşinde koşacağım ama ıspartada tatlı su balıkçılı yapmak ve amatör bir şekilde atçek e devam etmekistiyorum . ısparta ve çevre illerden değerli site sakinlerimizle tanışmak beraber olta sallamak istiyorum manavgattan saygılar
Bence gelecek herşeyden önemli kardeşim... Nasılsa ilelebet gitmiyorsun, bir de askerlik için ayrı kalacaksın o kadar... Sonrasında, yine memleketinde ve dostlarınla olacaksın... İnsanın hayatta başına herşey gelebilir, gerekirse ilelebet memleketinden de, hatta ülkende de ayrı kalabilirsin... Her yerde yaşamayı ve hayatını idame ettirebilmeyi öğrenmelisin... Hem bu ayrılıklar, bazı şeylerin değerini daha iyi anlamanda da faydası olur... Öğretim dönemin boyunca sana başarılar dilerim, biz balıkları senin yerine kollarız
Mehmet kardeşim, Öncelikle tebrik eder, yeni eğitim hayatındada başarılar dilerim. Bir büyüğün olarak şunu vurgulamak isterim. Öncelikli görevinin ve sorumluluğunun derslerin olduğunu unutmamalısın. Yaşamın boyunca, bu grafiğini üst seviyelerde tuttuğun sürece, gerisi kendiliğinden oluşacaktır. Hemde en üst seviyelerde.
öncelikle tebrikler, çok uzak bir yere girmiyorsun antalya ısparta 2 saat cumadan bin otobüse eve gel 3 saat uyu sabah suyuna denizdesin pazar sabahta aynı program hop pazar akşamı otobüs gece ısparta 2 saat )
cümlelerinde sonuna kadar haklısın abicim ,bana çok güzel destek oldun ve yaşam hakkında bilgi verdin balıklara sahip çık bilinçsiz avlananları önce uyar uyarılar dikkate alınmazsa jandarmayı ara abicim :=)
teşekkür ederim tevfik ağebeyim. tabi ki ilk görevimin derslerimin olduğunu bildiğimden sadece tatillerde geleceğim ,yoksa ısparta 2 saatlik yol atlar gelirim balık için ama herşeyi zamanında yapmak gerektiğini düşünüyorum. güzel dilekleriniz ve bana yl gösterdiğiniz için çok teşekkür ederim saygılarr
ahh faruk abicim dediğin çok doğru bende bundan korkuyorum bu programı uygularsam galiba 4 senelik okulu 8 senede bititririz şaka bi yana değerli yorumun için çok teşekkür ederim abicim saygılar
Mehmet öncelikle tebrik ederim herne kadar zevklerin önde gibi gelsede bir müddet sonra verdiğin emeklerinin karşılığını göreceksin hobilerini yine devam edersin sana derslerinde başarılar diliyorum sevgiler kardeşim.
Tebrikler. Biri demişki Bir saat mutlu olmak istiyorsan Şekerleme yap. Bir gün mutlu olmak istiyorsan Balık tut. Bir hafta mutlu olmak istiyorsan Tatile çık. Bir ay mutlu olmak istiyorsan Evlen… Bir yıl mutlu olmak istiyorsan Servete kon…. Bir ömür boyu mutlu olmak istiyorsan İşini sev….! Seveceğin işini sana getirecek okul hayatında başarılar.
muhammer ağabeyim çok teşekkür ederim umarım sizlerle layık çevreye duyarlı biliçli bir amatör olarak yetişeceğim saygılarr
metninizi çok beğendim ve alacağım eğer izniniz olursa değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim,çok doğru bir bilgi verdiğinizi ileride daha iyi anlayacağımı düşünüyorum manavgattan saydılar
dostum sahilden iç anadoluya gitmek zordur.hele bide sahil de büyüdüysen işte o zaman çok daha zordur.hiçbirşey iyot kokusunun ve sahilin kendine has sıcağının ve neminin yerini tutmaz.bol bol antalyaya gelirsin bu yıl
kumda yürümeyi öğrendik abi çok zorluk çekeceeğim gibiama inşalalh alışıp derslerimizde başarılı olacağız alanyaya komsu manavgattan selamlar
Hep Ankara'yı yazınca benim üniversite hayal oldu . Antalya'yı yazacaktım sırf balık için, dershane ''Ankara'daki bu bölüm kesin tutar, tercihlerde ilk başa yazma sakın bu kesin tutacağı için diğerleri okunmaz'' dediğinden dolayı ''madem Ankara tutuyor yazayım da Ankara'da okuyayım'' dedim o bölümden başka tercih yapmadım ve tutmadı . Hâlâ tühler vahlar içerisindeyim .
Sevgili mehmet tebrikler.. bir çok gencin ulaşmak istediği noktaya geldin bundan sonrası artık meslek hayatı demek.. iş artık çooook daha ciddi.. bundan sonra kıravat ceket yok .. belki her gün aynı saatte kalkmakta yok..dışardan özgürlük gibi görünsede çok ciddi ve idellari olması gereken bir dönem var önünde.. gün gelecek balıga hasret kalacaksın ama sonuçte senin geleceğin önemli.. her şeyin zamanı ve yeri olacaktır.. saglıgın ve gücün yerinde olsun..
mehmet eğitim hayatında'da başarılar dilerim .Bahadır'ların raporları sensiz olacak demek bundan sora
hangi bölümü kazandın, ben istanbuldan kalktım konyaya gittim 5(1+4) sene okmaya, ilk iki sene hiç bir dersten doğru düzgün geçmedim(ilk dönem 9 dersten 7si ikinci dönem 9 dersten 2 sini geçtim, ikinci sınıfta toplam aldığım ders sayısı 24 kaldığım ders sayısı 10. lay lay lom derler ya öyle işte. ikinci sınıfta eşimle çıkmaya başladım kendisi beni biraz teşvik edince 4 senelik okulu son iki seneye sığdırıp dereceyle mezun oldum, askerlikti işti derken temmuz ayında evlendim, şimdi "ştandart" bir hayatım var. yani işin özeti hayatın en güzel geçebilecek dört senesi, okul dediğin vizeler finaller öncesi 2 şer haftadan senede 8-10 hafta gerisi senin, okula girdin ya atılmada yok biter elbet sen merak etme diyecekler şimdi kötü örnek oluyorsun.. üniversiteden sonra hayatında özgür olabileceğin bir dört senen daha Tükiye şartlarında büyük ihtimalle olmayacak(emeklilik hariç oda yaş 58!) derslerden çok sosyal gelişimine önem vermeni tavsiye eder,başarılar dilerim.