Unkapanı Köprüsünde Akın Var

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında fyuceturk tarafından paylaşıldı.

1. fyuceturk

fyuceturk Ferit YÜCETÜRK

Favori Kamış:
    Cormoran 3.50mt. 40-80gr.
    Favori Makine:
    Shimano activesurf super aero
    En İyi Avı:
    Zargana
    Arkadaşlar herkese selamlar...

Dün saat 14.00-19.000 arası unkapanı köprüsünün haliç tarafına bakan kısmında müthiş bir istavrit akını vardı. Tahminin balık iyice yunuslar tarafından o bölgeye sıkıştırılmış. Çaparilerimiz hiç boş çekmedi dün. 3 Kg. kadar aldık. İlgililerine duyurulur.:)

Son düzenleme: 26 Mayıs 2008
  2. Conqueror

Conqueror Ahmet Fatih Eryılmaz

Favori Kamış:
    Silstar at makara 50 lik , Silstar Bx makara 50 lik ,Silstar 2,70 m iki adet kamış
    En İyi Avı:
    100 gr israil sazanı
    Maşallah ellerine sağlık ,güzel balıklar

3. shark26

shark26

Favori Kamış:
    olta. zıpkın
    En İyi Avı:
    35 kg civarı akya
    bereketli olsun güzel balık yakalamışsınız. marmara denizini yunuslar talan etti. bizim buralarda 2 haftadır balık yok her yer yunus dolu

4. 56561

56561 Yücel

Favori Kamış:
    Daiwa Sensor Red Surf 4.00, Daiwa Procaster Samfish 2.10
    Favori Makine:
    Shimano Catana 4000FA, Ryobi Ecuisma 8000vi
    En İyi Avı:
    10.5 kg rus kefali, 5.250 Levrek, 1573gr kofana
    Merak etmeyin , ne zaman yunus fazla olsa arkasından ya lüfer ya palamut fazla olur, yunusların çoğalması her zaman iyiye işarettir. Zira hayvanlar sadece balık bolluğunda üremeyi arttırır.

5. fakirbalıkçı

fakirbalıkçı Necmi Özgül

Favori Kamış:
    mitchell privilage
    Favori Makine:
    shekspire
    En İyi Avı:
    Çarşı dostluğu
    bu Konuda Yücele Katılıyorum Aslında olması gereken 20 gün kadar kıyı balıkçılığıda dahil bir mola verilse bakın görün neler olur..

6. güroloflu

güroloflu Gürol Ofluoğlu

Favori Kamış:
    olta
    En İyi Avı:
    1.5 kg lık kofana
    Bence bu sene istavrit ve lüfer bol olacak.Senelerdir haziran ayından önce buralarda yani Samsunda istavrit çıkmıyordu bu sene 20 gündür iri ve bol istavrit alıyoruz.İstavritin bol olması lüfer ve çinekopunda bol oalacağına işarettir.0

7. RainboW

RainboW Sertan

istavrit bu sene aşırı derecede fazla... Boğazı ele geçirmiş durumdalar... Yavru sayılabilecek boyutta yunusların sayısı da hayli fazla. Bu küçük yunuslar kıyıya 10 mt mesafeye kadar girebiliyor kimi zaman... Balık olmayan yerde yunusların işi olmaz bu da iyiye işarettir bana göre...

8. amatörötesi

amatörötesi

Favori Kamış:
    2 kamış 2 makina detaylara girmeyelim
    En İyi Avı:
    Kocaman kocaman istavritler
    Öncelikle güzel av için tebrikler.

Cumartesi ben de ziyaret için İstanbulda idim. Açıkçası içim gitti o balıkları görünce:eek: . Ben Eminönünde iken saat 10:30 gibi akın başladı. akşamüstü ayrılırken hala balık akını sürüyordu.

Her seferinde aynı şeyi diyorum ama bir dahaki sefer İstanbula giderken oltamı kesin alacağım yanıma.

Siz İstanbuldakiler, gerçekten şanslısınız. Ben burada yosunlardan fırsat kalırsa ve bir de denk gelirde üç-beşi bir kere de tutarsak seviniyorum. Kaldı ki en az 2-3 klio balık tutmak.

Bereketli avlar dilerim.