Sabah 9 da benim kuzeni alıp unkapanına gittim.Daha doğrusu aradım o da alibeyköyden geldi.9:15 de oltamı suya saldım.Bereketli bir gün 3 er 5 er çekmeye başladım.Kuzeninde kısmeti 15 dakka geç geldi.Ben o 15 dakkada 50 60 tane yakaladım kuzenin ayağı pek ugurlu gelmedi geldiği anda balık bıvak gibi kesildi inanmadı balıkları tuttuğuma 1 saat boyunca boş boş at çekten sonra balık açıldı. boş çekmedim 1,2 birşeyler aldım her atışta ama hayatımda bu kadar nazlı balık görmedimBalık var alamıyoruz vuruyor çekiyoruz boş.Bir taraftan boş çekenler diger taraftan 7 li çekenler gibi bir dengesizlik oluştu.O arada da benim takım koptu.Boşuna dememişler herşeyde bi hayır vardır diye.Hazır takımla uğraşmadım zaten hazır kösteklerim vardı 0.12 beden alıp 7 metrelik bir takım yaptım Akıl işi değil karışır diyenlerde oldu ama hiç dolaştırmadım işte o takımla da akşama kadar 2 kilo balık aldım Kovayı unutmam ayı bir olay onu söylemiyorum Her neyse öyle yada böyle çok zevkli oldu...En çok zevk aldıgım avlardan biriydi.Alp'in(istanbulteam)işi çıkmasa onla tutucaktık ama kısmet. Resim çekmedim sadece balıları bi kaba koyup çektim evdfe tek o var onuda bir kaç saat içinde eklerim.
balıklar için tebrik ederim saat 15:40 gibi bende oradaydım o saatte bir sis çöktü köprünün diğer tarafı görünmez oldu. seferler iptal oldu. ve boylece sordu tabi akşam hava poyraza alana kadar sürdü gitti. sevgiler
Buğün varya çok güzel kefaller yakaladım 4 tane kefal hepsini malzemeciye verdim tuttuklarım 4 tanesi 2 kilo filan vardı