geçenlerde bende kıyıda bunların 30 40cm liklerini görmüştüm.adını bir türlü hatırlıyamamıştımhihi adını hatırlayınca (forum sayesinde) nette araştırdım..insan yüzüne benzediğini gördüm hislerim diyorki bu canlının eti serttir..siz daha önce yedinizmi bundan?
yedim eti tavuk eti gibi beyaz yumuşak bunun kızartmasını daha önce yedim mangalda şiş yap iyi olur dediler bende etini sosladım kekikledim buzluğa attım kuşbaşı şeklinde mangal yapacam kısmetse ayrıca adınızdan esinlenerekten bana başta levrek olmak üzere diğer avcı balıklardada kullanabileceğim ideal bir sahte balık kaşık ges vssss tavsiye edermisiniz hangi marka hangi renk vsss iş yapar sizin levrek için kullandığınız en iyi sahte hangisi şimdiden *** ler?
Tebrikler, çok leziz olmasada her tarafı et, hiç kılçığı yok bu balığın, hafif acımtrak bi tadı var. Soğan sosu yapıp içinde beklettiğinizde o acımtrak tat kayboluyor, ayrıca kuşbaşı doğrayarak fırında patlıcan ve patatesle de acayip yakışıyor, tavsiyemdir
evet eti tavuk gögsü gibi bembeyaz bi şişini denemek istiyorum yada dediğiniz gibi yaparım tavsiyeleer güzel oluyor hiç sevmediğim balık olan kefali arkadaş fırında bi yaptı patatesle ellerimizi yiyecektik demekki her balığın farklı yapım şekilleri var en güzel oluş şekli yani bilgi için sağolun.
Çok ilginç bir balık, sırt yüzgeç şekli köpekbalığı gibi. Sır yüzgeçlerinden çorba yapmayı denerdim ben olsam Rastgelsin...