Urla İskele-Altınköy-Demirciler koyu Bayram raparu

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında magiclife tarafından paylaşıldı.

1. magiclife

magiclife levent murat çelik

Efendim merhabalar,
    Yaklaşık 10 gündür Urladayım. Hava yer yer fırtınalı yer yer açık, karışık rüzgarlıydı.
    Urla devlet hastahanesi,Gelin kaya ,Yelken kulübü civarı,yem boru kurdu ve kalamar. Nadir vuruşlardan sonuç alamadık.Çok avlanan arkadaşlardan da sonuç alan görmedim.
    Altın köy de yem boru kurdu ile vuruş çok, sadece iri lapin ve kaya balıkları çekildi,sabah erken saatlerde ve 5 den sonra Kıbrıs oltalarımız boş döndü,bir kaç rapala deneyen arkadaşlarda yorgun düştüler.
    Urla iskeleden Balıkçı Yusuf abimizle açıldık,2 saatte ,Hastane önü Boğaz kestirmesinde,yem li 3 lü kısa pala, hayalet misina ya sardalya bağladık, küçük mercan ve 2 adet karagöz büyüklüğünde çupura aldık.Deniz yapmaya başlayınca döndük.
    Demirci koyunda Deniz Yıldızı koyunda boru kurdu yem ve 3 lü küçük iğne ile çok çeşitli küçük mırmır ve karagöze benzer ufak tefek balıklar alındı.
    Kısacası çok eğlendim ,oltamı denize savurdum,yeni dostlar edindim ama av zayıftı.
    Herkesin Geçmiş bayramını kutlar
    Saygı ve sevgilerimi sunarım.

2. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Önemli olan keyif almak, balık ise Rastgelirse...

3. magiclife

Aynen öyle üstad. Harika bir görsel şölen sundu bize doğa.

4. farukaan

farukaan faruk

Favori Kamış:
    Remixon wınner 360mm 80-120 gr
    Favori Makine:
    Okuma Trio RC-55-Ryobi ecusima 6000 vi
    En İyi Avı:
    Hep bir trança avlamak istemişimdir :)
    Arefe günü çeşmealtındaydık bizde,bilge otel önünde yeni yapılan iskelelerden sabah suyu yaptık..sabah suyu dediysem saat 8 falandı :D Sülünüzle isparoz,karagöz aldık..madya yengeç götürdük çipura için fakat iş yapmadı maalesef..Bir ara zargana görünce 60 lık zargana topunun arkasına 1 metre misina salıp ucuna ipek bağladım..Birinci at çek boş sardım,ikinci atışımda bindi üstüne..bayada irice güzel bir zarganaydı,yakalaması çok zevkli olsa da tat olarak bana hitap etmiyor yalnız söylemeden edemiyeceğim..Neyse yanımızda piknik tüp demlik falanda götürmüştük,güzel bir çay yapıp içtik tertemiz havasını soluyup stres attık dönüşe geçmeden önce tuttuğumuz balıkları da yanımızda götürdüğümüz tüp ile tavada kızartıp bir güzek karnımızıda doyurduk..E daha ne olsun işte değil mi?:)

5. magiclife

Evet üstad "iş bilenin,kılıç kuşananın" derler. Nereden aklımıza gelecek zargana topu filan.Bir daha kine inşallah beraberce kızartırız balıkları.