Sitelerde online satıs yapan ve ciddi olarak gordugum fırmaların odeme sıstemlerınde KAPIDA NAKIT veya KREDI KARTI odeme sistemleri bulunmuyor. Bir iki Firmada var, onlardada dogru durust urun yok. Amac en iyi sekilde hizmet vererek karsılıgını almak degilmi? Neden bilmedeigim kisilere kart bilgilerimi vereyim? yada extradan bankaya havale ucreti odeyeyim. Urun gelir,mal bir tarafa,para birtarafa.Dogrusu da bu sanırım. Kendisine ve gonderdigi urunlere guvenen kisilerin sistemlerine bu odeme sistemini de ilave etmesi cok da zor degil sanırım. İlgilenilecegi inancıyla hekese iyi dileklerimi iletiyorum. M.Tevfik - BURSA
Sonuna kadar destekliyorum düşüncenizi, bencede yapılması gereken sistem bu. Zaten güvenli internet ağına sahip bir ülke değiliz, birde merkezini bile bilmediğimiz bir siteye (bazen) kart bilgilerini vermek ne kadar mantıklı? Birde benim en çok yaşadığım sorundan bahsedicem mesela, ben kredi kartı kullanmıyorum kesinlikle. Bankacılık sistemine iyi gözle bakan biri değilim ayrıca hali hazırda öğrenciyim, düzenli bir hayatım yok maaşım yok niçin kullanayım kredi kartı diye düşünüyorum. Umarım bu sistem hızla yayılır.
aynen katılıyorum.zaten internetten alışveriş yaparken tırsa tırsa yapıyoruz ya keylogger varsa zartsa zurtsa .... en iyisi elinle kapıda ödemek
Evet en iyi sistemim bu olduğunu düşünüyorum bende, bilgisayarınızda keylogger varsa kurtulmanın bi kaç yolu var ama uzun sürebilir hali hazırdaki antivirüsler iyi hazırlanmış keylogger lara fayda olmuyor fakat bilgisayarınızda keylogger olduğundan şüpheleniyorsanız eğer herhangi bir şifre girerken bile ekran klavyesi kullanın ekran klavyesi kullandığınızda şifreniz (123456) diye değil de (*******) bu şekilde çıkar karşıdaki korsana bu şekilde iletilir aklınızda bulunsun
Eger ki bu konuyu sıklıkla dile getirirsek Istanbul'dan Online satıs yapan buyuk ve ciddi firmalar biz, istanbul dısında ki balık avı hastalarının sıkıntılarını anlayıp isteklerimize hak ve kulak vererek bir cozum uretirler.Hepinize saygılar. Tevfik - BURSA
Dostlarım.. Konusu açılmışken birkaç bilgi vermek isterim. Ben biletix te çalışıyorum. Değil internet, çağrı merkezi ve perakende satış noktalarından kredi kartı ile satışta kart bilgilerine ulaşılmaması için(hem içeriden, hem dışarıdan) alınan tedbirler gerçekten çok sıkı. Şakası olmayan, ciddiye alınması gereken bir konu. İnternetten satın alımlarda, kart numarasını gireceğiniz alanın 128 bit ssl şifreleme sistemine sahip olduğundan emin olun. Ekran klavyesi kart numaralarınızın görünmemesini sağlayacaktır. Unutulmamalıdır ki, 16 haneli kredi kartı numarası, son kullanma tarihi, cvv numarası yabancı ellere geçmemelidir.
sn.BAYBORA arkadasım. Bahsettigin guvenlik onlemleri tamamda; kisilerin 128 bit ssl uyguluyoruz beyanının ne denli dogru oldugundan nasıl emin olabiliriz? Bunun icin derim ki ** NE SEYTAN GOR , NEDE SALVAT GETİR.** Yinede bilgilendirmeniz icin tesekkurler. Tevfik
Tevfik abi; büyük kuruluşlar olmadığı sürece, kapıdan ödeme en iyisi gerçekten. dediğin gibi temkinli olmak en iyisi..
VEYSEL Bey sizede tesekkurler. MCAVMARKET'ine ve CENGİZ BALIKCILIK'a birkac mesaj gectim ama maalesef ilgili bile degiller.Kendilerine yinede hayırlı isler,bol kazanclar dilerim. Tevfik - BURSA