Uşak Olta Balıkçılıgı Federasyonu ziyaretim

Konu, 'Fotoğraflar' kısmında mufi tarafından paylaşıldı.

1. mufi

mufi Muvaffak İŞMEN

Favori Kamış:
    kıyı balıkçılıgı standart malzeme oltakamışı ve makine
    Favori Makine:
    Daiwa GS 9
    En İyi Avı:
    her av iyidir yeterki usule uygun olsun
    Hafta başı Uşak ilimizden OBAF başkanı Sevgili İsmail Atalay beni aradı Uşak ta mevcut bulunan , Olta Balıkçılığı Federasyonu'nun (OBAF) seminerine davet etti. Aynı zamanda İzmir ilinin Mordogan ilçesinden sevgili Cem Limanda davetli idi..

Beraberce Çarşamba günü Uşak ilimize gittik .. o gün akşam Uşak ilinin ve diger illerden gelen misafir Olta balıkçıları ile beraber çok verimli ve çok samimi bir toplantı oldu . Ben ve Cem kardeşim geçmişten bugüne edindiğimiz Deniz balıkları ve kalamar avcılıgı konusundaki bilgilerimiz ve tecrübelerimizden bazılarını aktardık ..

Tabii bu arada da arada sohbet esnasında , sevgili dostlardan iç sulardaki avcılık konusundaki anılarını da dinledik..

Anadolunun güzel insanlarının sıcacık yakınlıgı – samimiyeti ne bir kez daha şahit oldum , Sevgili İsmail ve arkadaşlarının had safhadaki misafirperverliğine teşekkür ediyorum..Yapılan herşey, atılan her adım , insana olan yatırım olup takdir ile karşılanmalıdır.. Ne mutluki insanımıza artık ülkemizde Amatör ve etik balıkçılık adına birden çok derneğimiz oluşmuş ve bir de federasyonumuz var..Ülkemizin sucul alemini korumak – avcıları bilinçlendirmek adına birtakım güzel şeyler yapılmakta..İnancım odurki yarınlarda el birliği ile çok daha güzel gelişmeler olacaktır.
    Yolunuz açık olsun Tüm Dernekler camiası…

2. lodoscubarbaros

lodoscubarbaros Barbaros Küpcü

Favori Kamış:
    savage gear bushvacker ve parabellum bombarda-siweida livina Daiwa Jigcaster 3.20
    Favori Makine:
    Okuma Ceymar 40
    En İyi Avı:
    33 cm mırmır,82 cm mıgıri
    Çok güzel bir birliktelik,dayanışma örneği.Bilgilerin aktarılması ise apayrı bir güzellik.Bilgiler paylaştıkça çoğalırmış.Bu toplantıların daim olması dileklerimle...
    Saygılar ve sevgiler Muvaffak Abi

3. cemil sarihan

cemil sarihan cemil sarihan

Sevgili Muvaffak abi,böyle bir organizasyon düzenlenmesi çok güzel,sizinde dostlarınızı ve camiayı kırmayıp izmirden oraya gitmeniz çok ince bir davranış...Paylaşımda bulunulmasıda çok önemli,Uşağa ve İzmire selamlar....

4. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
    Harika bi buluşma olmuş. :)

5. suats

suats Suat

Favori Kamış:
    Lınefeeve okuma Dam
    Favori Makine:
    DAM okuma Ryobi Mitchel
    En İyi Avı:
    Kırlangıç 3 kg
    Tebrikler ......

6. balli

balli m.nuri akkaya

Favori Kamış:
    D.A.M Telespin 3 mt. 10/30gr.
    Favori Makine:
    Shimano Hyperloop 4000 RB
    En İyi Avı:
    11,7 Kg. Aynalı sazan
    Bu güzel birliktelikte emeği geçenleri can-ı gönülden kutlarım.

Yüreğinize sağlık sevgili abim. Sevgi, saygılarımla nice gözaydınlığı günlere inşallah.:)