Merhabalar. Etkili bir sahte ararken bu markaya denk geldim. Sizce bu sahteler levrekte nasıl bir performans gösterir? Kullanan var mı ? Bir de sizce içlerinden en uygun renkler hangileridir ? Teşekkürler.
Resmini göremiyorum ancak isim olarak arattım. 7 cm. boy ve 12,5 gr. ağırlığa sahip dengeli bir sahte ise Sardalye, gümüş ve beyaz renkli olanları iş yapar görünüyor. Fiyatları uygun alıp denediğinde bizimle paylaşırsan sevinirim.
Son zamanlar bu marka gibi pekçok ürün dışarıda muhtelif adlar altında yaptırılıp piyasaya sürülmektedir. Bahsedilen markada deneme amaçlı tarafıma yollanmıştır.Bence son akımda güzel sarıkanat ve lüfer alabilmiş,denemelerimdede müspet intibamı kazanmıştır. Ancak gerek jiglerde ve gerekse bu tip rapalalarda beni en çok etkileyen ve fiaytı ilede öne çıkacak olan marka Kendo olacaktır. Sevgiler
Geçen Hafta bir adet aldım... ve haftasonu Samandağ-Çevlik te kullanma şansım oldu.. deniz hafif hareketli ve kıyıdaki kayalara yaklaştıkça köpük vardı.. istediğim aksiyonu yaptırmakta zorlandım.. yani kolay aksiyon yapamadım.. Kamışım:240 fast aksiyonlu bir kamıştı.. yaklaşık 20 dakika debelendikten sonra balık alamayınca (saldırı da olmadı) başka bir sahteye geçtim.. aynı avlakta; benim gibi su üstü (ismini bilmeiyorum ve yakından göremedim) sahtelerle avlanan üç kişi güzel levrek aldılar(tanımadığım fakat limit dahilinde avlanan kişilerdi) .. kaderime gülümsedim... umarım siz bu sahte ile güzel avlar yaparsınız.. en güzel dileklerimle..
Haydaaaa... oldu mu şimdi vedat abi.... attın oltayı denize.. reeling şimdi birde Kendo muz mu olacak.... banghead teşekkürler abicim.. selamlar....
Vedat amca bilgilendirmen için çok teşekkür ediyorum. Mutlaka bir adet alıp deneyeceğim. Kendo rapalaları bu hafta ilk kez Üsküdar'da bir olta mağazasında işittim. Fiyatının uygun ve boya kalitesinin çok yüksek olduğu söylendi. Yalnız piyasaya girmesine biraz daha varmış bana söylediklerine göre. Daiwa kalitesinde işçiliği olduğu söylendi, ben biraz araştırdım pek bir bilgi bulamadım. Teşekkürler ve saygılar.
Bugun Usami puppy walker sahtelerinden bir adet aldım. Sardalye renkli olanından. Malesef denemek için biraz daha beklemem gerekiyor çünkü finallerim daha bitmedi. Tavsiyeler için teşekkürler.
acil valla Bende almayı düşünüyorum sardalyalı olanından bir balıkçıda gördüm tanıdığım .. Çok güzel deseni çok hafif ima pugachevs i andırıyo ama aksiiyon nasıl yapılıyo bilmiyorum benim spin kamışımda zaten suu üstü aksiyonu vermek çok kolay değil biraz zorlatıyor yukaridaki yorumdada biraz korktum açıkcası o yüzden hemen deneyip yor atsanız .. o na göre alacam
görünüm gayet güzel hoş,yanlız görünüm kadar aksiyonuda önemli görünümü muhteşem olup aksiyonunu beğenmediğim ve sattığım sahtem bile varhihi
Haklısın sevgili Burak. Bende 10 adet kadar var.Bu rapala ilk denizle buluştuğunda 4 adet lüferr almıştır. Markanın keza dikey ve yatay jigleride vardır.Kimi tipleride tarafımdan denenmiş olup şaşırtıcı neticeler alınmıştır. İstenirse bir konu açar resimlerini yollarım. Sevgiler
Denemem için en muhtemel tarih 16 Haziran'dan sonrası malesef. Daha finallerim bitmediğinden balığa gitme imkanım yok, denediğim zaman bilgi vereceğim mutlaka.
Vedat amca çok güzel olur aslında, özellikle su üstü sahtelerini çok merak ediyorum. Zamanın olduğunda ilgilenirsen sevinirim. Bir de bu Kendo markası hakkında internette herhangi bir bilgi olmaması( varsa da bulamadım) çok garibime gitti. Yurt dışında da bilen yok henüz anlaşılan. Teşekkürler.
Usami su üstü 7 cm sahte; İma cobra gibi yanlara kaçmıyo ama karın gösteriyor, hafif dönüyor gibi wtd yaparken. 12.5 gr'la 7 cm olanı bile tatmin edici uzaklığa erişiyor. Atımı güzel, havada taklalar atmıyor. Kamışın ucunu denize yaklaştırınca 3-5 cm su altından wtd yapıyor. Ağız yapısı nedeniyle arada kabarcıklar saçıyor. İşçiliği fiyatına göre gayet güzel. Yüzüşü river2sea bubble pen 80'e benziyor. Bu türler sanırım yanlara kaymıyorlar ima cobra veya r2sea rover98 gibi. Sanki biraz daha hızlı aksiyonla wtd yapılıp, çırpınan balık izlenimi veriyorlar gibi geldi bana yüzdürürken. Forumdaki ilk test edenlerden biri olarak : Atım ve aksiyon olarak başarılı buldum, tavsiye ediyorum.
Teşekkür ederim yorum için, bende denemek için sabırsızlanıyorum ama dediğim gibi en erken tarih 15 Haziran gibi. Her şey yolunda giderse bir 10 gün sonra Çandarlı'da bakırçay ağzında bu sahteyi deneyeceğim.