Çapari İle Tutuldu Merhaba Arkadaslar , Abiler Size 1 Haftalık Av Raporumu Sunuyorum Yer : Üsküdar İskele Kullanılan Takım : Beyaz Yeşil Veya Kırmızı Çinekop Çaparisi Alternatif : Gümüş Tarzı - Mavi Gri Parlak Rapala ( Sahte ) Gelelim Konumuza Üsküdar Sahili 1 Haftadır İnceliyorum Gerçekten Yaz Kış İyi Balık Yapıyor Boş Döndüğümde Oluyor Tabi Ama Yeni Yeni Keşvedilen Yer Üsküdar İskele Yoğunluk Yokdu Önceden Şimdi Yer Bulamazsınız .. İstavrit , Zargana , Sarıkanat , Zaman Zaman Kofana , Çinekop ( Bol ) , Lüfer , İzmarit , Kefal Sardalya Oldugu Zaman Süper Yapıyor . Anlıyacağınız Bereketli Yer ( CAMİNİN ORASI DEĞİL ) İSKELE BELİRTEYİM ONU . CAMİNİN ORDA IZDIRAP . AKINTI ÇOK URASILMIYOR Açıkcası Sabah Kalkıp Oraya Gidesim Hiçbir Zaman Gelmiyor . Atanları Gözlemledim Sohbet Ettim . Genelde Sabah 5 - 6 Gibi Gelenlerde Öğlene Doğru 15 20 Tane Çinekop Veya Sarıkanat Oluyor .. Rapalanın Fazla İş Yaptıgını Görmedim Ama Yakalayan Çok .. Genelde Yem İle Çapari Kullanıyorlar .. Sabah Gelicem Diyorsanız Kesinlikle Çapari Tavsiye Ederim Kırmızı Tüy İş Yapıyor .. Sabah Gidemem Diyorsanız Aksam 6 Gibi Balık Başlıyor Zaten Yer Bulaiblirseniz .. Tutarsınız .. Üsküdarı Merak Edenler İçin Yazdım İyi Avlar
Güzel av olmuş, bende bir süredir Üsküdar a gidesim gelmiyor. Olta atacak yer yok, bazen omuz omuza olta atılıyor. Önceden cami ile radar kulesinin arada tutardım, İstavrit sardalya zamanı, hele 5-6 balık takılmışsa çapariye o akıntıda onu çekmek varya.... bayaa kas yaptırıyor o akıntıda büyük balık çekmek güzel adrenalin oluyor.
üsküdar marmaray inşaatının Orası . Otopark Varya inşaatın yanında o alan yolun kenarı hemen zaten yoğunluk gorursunuz
Güzel av tebrikler.. Oradan boğaza doğru giderseniz bereketin boğaz hattında her yerde olduğunu görürsünüz.. bence o küçücük yere tıkışmaya gerek yok, tabi tercih meselesi..
Ben Sizin Gibi Düşünmüyorum Baska Yerlerede Baktım İlerlere Doğru Kuleliye Kadar . Bereket Üsküdarda . Kimse İstemez Biryere Doluşmak
Çok güzel av tebrikler.Berkan abimin görüşüne katılıyorum boğazın heryerinde balık oluyor. Bu arada Orhan abi "Ben Sizin Gibi Düşünmüyorum Baska Yerlerede Baktım İlerlere Doğru Kuleliye Kadar . Bereket Üsküdarda . Kimse İstemez Biryere Doluşmak" demişsin ama paşalimanına veya kuzguncuk 2. parka gitmedin galiba
Tabi dediğim gibi tercih meselesi.. ama benim üsküdarda kovaların boş olduğu zamanlarda mesela Kuleliden, Vaniköyden vs kilolarca balık tuttuğum çok olmuştur.. Üsküdar bereketinden ziyade merkezi bir yer olduğundan tercih ediliyordur tahminimce, çoğu merkeze tek vesait..