Üsküdar 'da Çinekop - Sarıkanat - Lüfer Merhaba Arkadaslar 5 Arkadasımla Bugece Üsküdar Tarafına Gideceğiz . Şimdi Sizden İstediğim Üsküdar , Kuleli Arasında Avlananların Bize Önerebileceği Yerler Varsa . Veya Bilgiler Dinlemeye Hazırım . Dün Sabah Üsküdarda Balık Tutanlara Baktıgımda Merkez ( Caminin Orda ) Gece'den Kalanlar 8 , 9 Tane İri Çinekop Tutmuslardı . Balıkcılarda Kıyıdan 30 Metre Filan İleride Tekneden Zargana İle Lüfer Yakalıyorlardı . Çapari İle Atan Arkadaslarda . Sabah'ın İlk Işıklarında Ara Ara Çapari ile 2 , 3 Tane Aldıklarını Söylediler . Dediğim Gibi Allah Bozmasın Balık Bol Bu Aralar ," Ne Bolu 5 6 Taneden Bolmu Olur " Demeyin 5 6 Sene Sonra Bunlarıda Bulamayacağız Avın Nasıl Geçtiğini , Balık Tutup Tutmadıgımızı , Çevreden Bilgileri Bu Konu İçinde Ekleyip Sizlerle Paylasıcağım . Şimdi Gitmeden Saat 10 ' a Kadar Vaktim Var Değerli Bilgilerinizi Bekliyorum . Şimdiden Bilgi Veren Vermeyen Balıkcı Kardeslerime Abilerime Teşekkür Ediyorum İYİ AVLAR Herkezin Bol Balık Tutması Dileğiyle
Saolasın Peki Kuzey Derken Neresi Tam Olarak Anlamadım Karsımız Rumeli Hisarı , Ortaköy Filan Anadolu Tarafından Semt verirmisin
Üşenmeyip Cevapladıgınız İçin Çok Teşekkür Ederim . Beykoz Tarafı Sığ Kalıyor Gibi Geliyor Bana Fazla Hareketlenme Göremiyorum Oralarda Balık Konusunda . ( Kıyıdan Avcılık'da ) ama dediğiniz gibi otaraflara gideceğim . Şansımızı Oralardada Deneyelim
Özelden o bilgiyi bende alabilirmiyim lütfen? Geçen hafta çubukluya gittim oooh çok balık var çok balık var diye 50 kişi vardı duracak yer yoktu 1 metre arkamdan otobüs geçiyor ilk defa gitmiştim sevmiyorum öyle ortamları. Boğazda avlanırken kuleliye gidiyorum orayı sevdiğim için oraya yakın banada güzel bir yer önerirmisiniz acaba?