evet arkadaşlar sonunda muradıma erdim avlak yerinin acemisi olarak bu ikinci palamut avına çıkışım oldu ilkinde boş döndüm ama bu sefer iki palamut ve üç cinekop aldım çok deyil ama ben bir palamuta bile razıydım çünkü geçenki gibi boş dönmek istemiyordum kalabalıktan dolayı zorbir av oldu ama balıklarım bana bu zorluğu unutturdu.sitedeki arkadaşların tiyolarınıda unutmamalı alparslan ve mert tekrar teşekkürler. herkese rasgele ... evdeki resimleride yüklemeye calışdım inşallah olmuştur
Nihat hocam tebrikler güzel av çıkarmışsınız. Malum üsküdar her gelenin olta atacağı yer değil. Atarsın ama tutamazsın. Ve hafta sonları çok sıkıntılı bir yer. Hafta içi mükemmel. Tekrar tebrikler...
tebrikler roranın suyuna alışamayan zor balık alır, yinede başarılı bir av olmuş afiyet olsun... . not:zülfü abinin çayından içmeyen üsküdarda balık tutamaz..
Nİhat kardeşim üsküdarda bu balıkları o şartlar altında yakaladığına göre acemilik dönemi bitmiş demektir bundan sonraki avlarının daha bereketli geçmesini dilerim o bölge iyi balık veriyor fırsatı değerlendirin afiyet olsun rastgele
Alperin cuma urfa ya gidiyorm 1 ay istanbuldan uzak kalacağım galiba ama 1 gün erteleyebilirsem cumartesi kesin gideceğim... telefonlaşırız